Lütfen telefonunuzu dik konuma çeviriniz.
RESMİ INTERNET PLATFORMU

MENÜ ENGLISH

SİTELER

Seçiniz bjk.com.tr kartalyuvasi.com.tr kartalyuvasi.eu

FACEBOOK

Seçiniz Beşiktaş JK Beşiktaş JK Basketbol Beşiktaş eSports Kartal Yuvası

X

Seçiniz Beşiktaş JK Beşiktaş JK Kurumsal Beşiktaş İngilizce Beşiktaş Futbol Akademi Beşiktaş JK Basketbol Beşiktaş JK Hentbol Beşiktaş JK Voleybol Beşiktaş Kadın Futbol Beşiktaş Teker. Sandalye Beşiktaş Taekwondo Beşiktaş eSports Kartal Yuvası BJK Dijital Beşiktaş JK Dergisi BJK SuperApp

INSTAGRAM

Seçiniz Beşiktaş JK Beşiktaş JK Global Beşiktaş JK Basketbol Beşiktaş JK Hentbol Beşiktaş JK Voleybol Beşiktaş Kadın Futbol Beşiktaş Teker. Sandalye Beşiktaş eSports Beşiktaş JK Futbol Akademi Beşiktaş JK Basketbol Akademi Beşiktaş JK Spor Okulları Kartal Yuvası Beşiktaş JK Müzesi BJK SuperApp BJK Dijital
BEŞİKTAŞ YOUTUBE BEŞİKTAŞ TIKTOK BEŞİKTAŞ WHATSAPP BEŞİKTAŞ NEXT

KULÜP AÇIKLAMALARI - 19.03.2015

Başkanımız Fikret Orman'ın 112. Yıl Mesajı

"Bugün 19.03.2015...

 

Hepimiz, dünyadaki tüm Beşiktaşlılar için en gururlu, en onurlu gün... 

 

Beşiktaşımız, Serencebey semtinde yirmi iki yürekli büyüğümüz tarafından kurulmuş, 112 yıldır nesillerden nesillere gururla taşınmış, milyonların sevgisiyle bugünkü çağdaş düzeyine ulaşmıştır. Beşiktaş’ı 112 yıldır tertemiz duygular, sevgi, aşk, fedakarlık, emek, hizmet, dayanışma, birlik ve beraberlik ayakta tutmuştur. Bizim en büyük gücümüz, bu değerlerimizdir.

 

Beşiktaşımız, Türkiye’nin en büyük, ilk ve öncü kulübüdür. 112 yıldır ezeli rekabet, ebedi dostluk çerçevesinde gerçekleştirdiğimiz sportif yarışta büyük bir tarih yazdık. 

 

Beşiktaşımız’ı bir semt takımı olarak doğup, dünyanın tanıdığı bir kulüp haline getiren şanlı tarihine; yeni zaferler, yeni şampiyonluklar, Avrupa ve dünya arenasında başarılarla dolu devamlılık, çağdaş vizyon kazandırmak için hep beraber omuz omuza, yılmadan, azimle çalışmaya devam edeceğiz. 

 

Siyah-Beyaz renklere gönül veren siz değerli taraftarlarımız oldukça nice 112 yıllar kutlamaya devam edeceğiz. 

 

Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nün başkanı olarak kulübümüzün 112. yılında dünyadaki tüm Beşiktaşlılar’ı en içten dileklerimle kutluyor, Beşiktaşımız’ın bugünlere gelmesinde emek vermiş tüm değerli Beşiktaşlılar’ı minnetle, şükranla anıyorum.

 

Fikret Orman

Beşiktaş JK Yönetim Kurulu Başkanı

X

Önceki Haber

Seçme ve Sicil Kurulu Başkanı Haluk Mete'nin Mesajı

Sonraki Haber

Vefat ve Başsağlığı