Galatasaray:79 Beşiktaş RMK Marine:36
Beşiktaş RMK Marine Takımımız, Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi'nin ikinci hafta maçında Galatasaray'a 79-36 mağlup oldu.
Ahmet Cömert Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmaya Beşiktaş RMK Marine Takımımız; Kaan Dalay, Bülent Yılmaz, Deniz Acar, Cafer Yumuk ve Hasan Kodal ile başladı.
Karşılaşmaya istediği gibi başlayamayan ekibimiz sayı bulmakta zorlandı ve ilk periyodu 21-10 yenik kapattı. İkinci periyotta da rakibinin iyi oyununa karşılık veremeyen Beşiktaş RMK Marine Takımımız devreye 43-24 geride girdi. İlk yarıya oranla 3. çeyreğe daha iyi başlayan siyah-beyazlılarımız pota altında Kaan Dalay ile etkili oldu ancak 3. çeyreğin sonucu 63-33 aleyhimize oldu. Son çeyrekte de etkili olamayan Beşiktaş RMK Marine Takımımız karşılaşmayı 79-36 kaybetti.
Karşılaşmayı Amatör Şubeler ve Beşiktaş Üniversitesi'nden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Erdal Karacan, tribünden takip etti.
