Bayan Futbol Takımımız Dünya Kadınlar Günü Organizasyonuna Katıldı
Bayan Futbol Takımımız, TFF'nin düzenlediği 8 Mart Dünya Kadınlar Günü özel etkinliğine katıldı.
Darüşşafaka Ayhan Şahenk Spor Salonu'nda gerçekleştirilen organizasyona; Futbol Altyapı Koordinatörümüz Emrah Bayraktar, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, TFF Genel Sekreteri Prof. Dr. Emre Alkin ve Spor Toto Teşkilatı Başkanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu katıldı.
Bayan Futbol Takımımız, etkinlik öncesinde düzenlenen gösteri maçında Darüşşafaka’yı Kadriye(2) ve Ayşe’nin golleriyle 3-1 mağlup etti.
Etkinlikte konuşan Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, "Yirmi senede belki kadın futbolu arzu ettiğimiz aşamaya gelmedi ama daha da gelişmesini sağlayacağımızdan herkes emin olabilir. Dünyada bayan futbolunun gittiği yer, hepimizin olmayı arzu ettiği yer. Erkek veya kadın futbolu ayrımı yapmadan ikisine de aynı şekilde yaklaşacağız. Onların da gelişimini sağlayacağımızdan eminim, bugün de zaten ne kadar yetenekli olduklarını gördünüz. Bu ülkede erkek futbolu için yetenek var diyorsak, kadın futbolu için de aynı şeyi söyleyebiliriz” diye konuştu.
