Eskişehirspor Maçı Antrenman Notları
Beşiktaşımız, Eskişehirspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bugün yaptığı idmanla devam etti.
Teknik Direktörümüz Slaven Bilic yönetiminde BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde basına kapalı yapılan antrenman 1.5 saat sürdü.
Kondisyon ve taktik idmanı yapan ekibimiz, çalışmaya ısınma koşularıyla başladı. Streching hareketleri sonrası; elle pas, kafa ile pas, ayak pas ve şut çalışmaları yapan takımımız, dar alanda kontrol pas çalışması sonrası tam sahada taktik hazırlık programı uyguladı. Tam sahada oynanan çift kale maçla antrenman sona erdi.
İdmana tedavi ve rehabilitason çalışmalarına devam edilen Tomas Sivok, tedavi olan Manuel Fernandes, Hugo Almeida ve Dany Nounkeu katılmadı.
Milli takımlardan dönen Jermaine Jones, Veli Kavlak, Oğuzhan Özyakup ve Muhammed Demirci ile tedavisi tamamlanan Atiba Hutchinson takımla birlikte çalıştı.
Siyah-beyazlılarımız, Eskişehirspor maçı hazırlıklarını yarın(8 Mart) saat 17:00’de basına kapalı yapacağı antrenmanla tamamlayıp kampa girecek.
