Futbol Altyapı Teknik Ekibimize Seminer
Futbol Altyapı Teknik Ekibimiz, diksiyon ve beden dili eğitimine katıldı.
Kavram Eğitim Kurumları ve İktisadi Dayanışma Haber Ajansı işbirliğiyle düzenlenen seminerde, Futbol Altyapı Takımlarımız’da görev yapan antrenörlere eğitimci Ayça Eren tarafından beden dili, diksiyon ve iletişim konulu eğitim verilmeye başlandı.
Kaliteli iletişim kurmanın püf noktalarının anlatıldığı eğitim hakkında, internet sitemize açıklamalarda bulunan BJK Futbol Altyapı Genel Koordinatörümüz Emrah Bayraktar şunları söyledi:
“ Futbolu bilmek ve öğretebilmek arasında farklılılar bulunuyor. Sahip olduğunuz bilgiyi karşınızdaki gruba aktarırken kullandığınız ses tonu, vücut dili gibi iletişim yöntemleri öğretim sürecini olumlu ya da olumsuz etkileyebiliyor. Kendisini iyi ifade edebilen ve bulunduğu her ortamda kulübümüzü iyi şekilde temsil edebilen nesiller yetiştirebilmek adına, ilk adıma antrenörlerimizden başlamak gerektiğine inandık. Alt yaş gruplarımız ile olan çalışmalara ise önümüzdeki haftadan itibaren başlayacağız. Oyuncularımızın futbol yeteneklerinin yanı sıra sosyal becerilerinin de gelişimini çok önemsiyoruz.”
