Lütfen telefonunuzu dik konuma çeviriniz.
RESMİ INTERNET PLATFORMU

MENÜ ENGLISH

SİTELER

Seçiniz bjk.com.tr kartalyuvasi.com.tr kartalyuvasi.eu

FACEBOOK

Seçiniz Beşiktaş JK Beşiktaş JK Basketbol Beşiktaş eSports Kartal Yuvası

X

Seçiniz Beşiktaş JK Beşiktaş JK Kurumsal Beşiktaş İngilizce Beşiktaş Futbol Akademi Beşiktaş JK Basketbol Beşiktaş JK Hentbol Beşiktaş JK Voleybol Beşiktaş Kadın Futbol Beşiktaş Teker. Sandalye Beşiktaş Taekwondo Beşiktaş eSports Kartal Yuvası BJK Dijital Beşiktaş JK Dergisi BJK SuperApp

INSTAGRAM

Seçiniz Beşiktaş JK Beşiktaş JK Global Beşiktaş JK Basketbol Beşiktaş JK Hentbol Beşiktaş JK Voleybol Beşiktaş Kadın Futbol Beşiktaş Teker. Sandalye Beşiktaş eSports Beşiktaş JK Futbol Akademi Beşiktaş JK Basketbol Akademi Beşiktaş JK Spor Okulları Kartal Yuvası Beşiktaş JK Müzesi BJK SuperApp BJK Dijital
BEŞİKTAŞ YOUTUBE BEŞİKTAŞ TIKTOK BEŞİKTAŞ WHATSAPP BEŞİKTAŞ NEXT

HENTBOL - 19.11.2011

Hentbol Takımımız Namağlup Devam Ediyor

Hentbol Takımımız, Süper Lig’in 6. haftasında karşılaştığı Ankara İl Özel İdare’yi 36-25 mağlup etti.

Süleyman Seba Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmaya takımımız; İbrahim Demir, Oğuzhan Büyük, Vladimir Zelic, Viktor Ladyko, Ozan Arifoğlu, Ercan Aşıkoğlu ve Tolga Özbahar yedilisi ile başladı.

Maçta ilk hücum şansını konuk ekip kullandı ama Kalecimiz İbrahim Demir güzel bir refleksle topun ağlara gitmesini önledi. Siyah-beyazlılarımızın ilk golü Vladimir Zelic’ten geldi. Yaptığımız hızlı hücumda kaleciyle karşı karşıya kalan Zelic rahat bir şekilde topu ağlara göndererek, ekibimizi öne geçiren golü attı. Karşılıklı ataklarla geçen ilk yarı boyunca skor üstünlüğünü hep elinde bulunduran ekibimiz ilk yarının son bölümünde rakibinin gollerine engel olamayınca fark 5 sayıya kadar düştü. İlk yarısı 20-15 siyah-beyazlılarımızın üstünlüğüyle biten mücadelede Oğuzhan Büyük ve Ercan Aşıkoğlu başarılı oyunları ile taraftarlarımızdan alkış topladılar.

İkinci yarıda Ankara İl Özel İdare farkı kapatmak için baskılı bir oyun ortaya koymasına rağmen hızlı hücum fırsatlarını iyi değerlendiren ekibimiz, farkı 10 sayıya kadar çıkardı. Oyunu rakip sahada oynadığımızda Ozan Arifoğlu ve Ramazan Döne kale sahasına inerek goller bulurken hızlı hücumlarda da Oğuzhan Büyük ve Ercan Aşıkoğlu ikilisi farkı açan golleri attı. Oyunun son bölümünde defansta başarılı bir oyun sergileyen siyah-beyazlılarımız, farkın azalmasını önledi. Altyapıdan yetişen oyuncumuz Ata Özkar’ın attığı gollerle göz doldurduğu maçtan Hentbol Takımımız, 36-25 galip ayrıldı.

X

Önceki Haber

Hentbol’da Rakip Ankara İl Özel İdare

Sonraki Haber

‘Kazandığımız İçin Mutluyum’