Lütfen telefonunuzu dik konuma çeviriniz.
RESMİ INTERNET PLATFORMU

MENÜ ENGLISH

SİTELER

Seçiniz bjk.com.tr kartalyuvasi.com.tr kartalyuvasi.eu

FACEBOOK

Seçiniz Beşiktaş JK Beşiktaş JK Basketbol Beşiktaş eSports Kartal Yuvası

X

Seçiniz Beşiktaş JK Beşiktaş JK Kurumsal Beşiktaş İngilizce Beşiktaş Futbol Akademi Beşiktaş JK Basketbol Beşiktaş JK Hentbol Beşiktaş JK Voleybol Beşiktaş Kadın Futbol Beşiktaş Teker. Sandalye Beşiktaş Taekwondo Beşiktaş eSports Kartal Yuvası BJK Dijital Beşiktaş JK Dergisi BJK SuperApp

INSTAGRAM

Seçiniz Beşiktaş JK Beşiktaş JK Global Beşiktaş JK Basketbol Beşiktaş JK Hentbol Beşiktaş JK Voleybol Beşiktaş Kadın Futbol Beşiktaş Teker. Sandalye Beşiktaş eSports Beşiktaş JK Futbol Akademi Beşiktaş JK Basketbol Akademi Beşiktaş JK Spor Okulları Kartal Yuvası Beşiktaş JK Müzesi BJK SuperApp BJK Dijital
BEŞİKTAŞ YOUTUBE BEŞİKTAŞ TIKTOK BEŞİKTAŞ WHATSAPP BEŞİKTAŞ NEXT

BASKETBOL - 31.10.2011

Beşiktaş Milangaz:86 BC Astana:59

Basketbol turnuvasının ilk maçında Beşiktaş Milangaz Erkek Basketbol Takımımız, BC Astana'yı 86-59 mağlup etti.

Ekibimiz, Beşiktaş Milangaz Arena’da oynanan karşılaşmaya, Ersin, Can, Kemp, Deron Williams, Zoran Erceg beşi ile çıktı. İlk periyotta pota altında Ersin Dağlı’nın sayıları ile üstünlük kuran ekibimiz, karşılaşmanın ilk çeyreğini 27-22 önde tamamladı. İkinci bölümde Mehmet Yağmur, Kemp ve Ersin’in basketleri ile sayı üretmekte zorluk çekmeyen siyah-beyazlılarımız, ikinci periyodun sonunda skoru 41-33’e getirdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısına Barış, Mehmet, Serhat, Ersin ve Kemp beşi ile başlayan ekibimiz, Mehmet Yağmur’un etkili oyunu ile pota altından ve dış şutlardan skor üretti ve 3. periyodu 64-43 önde tamamladı. Mücadelenin son bölümünde kontrollü bir oyun sergileyen ve rakibinin üzerine çok pas yaparak giden ekibimiz, Astana'nın arayı kapatmasına izin vermedi ve karşılaşmayı 86-59 kazandı.

18 sayı ile Mehmet Yağmur maçın en skorer ismi olurken, Ersin 17 sayı, Zoran Erceg 11 sayı kaydetti.

X

Önceki Haber

Potada Rakibimiz Lotto Young Cats

Sonraki Haber

Gençler Son Saniyede Kazandı