HABERLER

Beşiktaş Dergisi Aralık Sayısı Yayında

Kapağında başarılı futbolcumuz, tribünlerin sevgilisi Atiba Hutchinson’ın yer aldığı Beşiktaş Dergisi aralık sayısı yayınlandı. Beşiktaş Dergisi’ni bjk.com.tr adresine girerek veya Beşiktaş JK uygulamasını indirerek telefonlarınızdan, tabletlerinizden ve bilgisayarlarınızdan okuyabilirsiniz.

Beşiktaş Dergisi’nin size özel hazırladığı posterleri bjk.com.tr adresine girerek bilgisayarlarınıza ve cep telefonlarınıza indirebilir, dileğinizi baskı yaptırıp duvarlarınıza asabilirsiniz. Mobil duvar kağıtlarını bjk.com.tr adresine girerek, cep telefonlarınıza indirebilirsiniz.

İşte Beşiktaş Dergisi’nde yer alan konularımız:

* Başkanımız Sayın Fikret Orman’ın Beşiktaş ailesine mesajları...

* Sağ Kanadın ‘Sarı Fırtınası’... Adına besteler yapılan futbolcuların en özellerindendi... Hızına yetişilmez koşularında salınan sarı saçları, tüm tribünleri ayağa kaldırmaya yeterdi... Beşiktaşlılar’la kurduğu bağ aşk değil, düpedüz kara sevdaydı... Dergimizin bu sayısını yaşayan efsanelerimizden Metin Tekin’e ithaf ediyoruz.

* Atiba Hutchinson, Beşiktaş Dergisi’nin kapağına konuk oldu. Çalışkanlığı ve mütevazılığıyla Beşiktaş tribünlerinin sevgilisi olan Atiba Hutchinson, adeta bir istikrar abidesi... Ve ne mutlu ki bu sevgimiz karşılıklı... Beşiktaş Dergisi aralık sayısına verdiği röportajda sık sık Beşiktaş’ı ve taraftarları ne kadar çok sevdiğini dile getiren futbolcumuz, “Biz şampiyon olmanın yolunu gayet iyi biliyoruz” diyor ve ekliyor: “Rüzgarı arkamıza alırsak sonrası gelecektir.”

* Ressam Nihat Evren Derman’ın “Arabalılar Dolmabahçe’de” isimli yağlıboya çizimi ve hikayesi Beşiktaş Dergisi aralık sayısında... Dijital posteri bjk.com.tr adresinde...

* Ülkemizde futboldan sonra en popüler spor dalları erkek basketbol ve kadın voleybol olduğundan, Türkiye’de genelde erkek çocuklar basketbolcu, kız çocuklar ise voleybolcu olmayı ister. İşte bu yüzden özellikle kadın basketbol ve erkek voleybol altyapıları diğer branşlara göre daha zordur. İşte böylesine zorluğu bile bile seçen bir insan, bir cesur yürek, Beşiktaş Erkek Voleybol Takımımız'ın baş antrenörü Meftun Eren... Aktif voleybol yaşantısını bıraktıktan sonra yardımcı antrenörlükten hatta istatistik uzmanlığından başlayıp, baş antrenörlüğe giden meşakkatli yolda, ilk günkü kararlılıkta devam eden sağlam bir portre... Meftun Eren, tüm sorularımızı içtenlikle yanıtladı.

* Divan Kurulumuz’un 2018 Yılı 4. Olağan Toplantısı’nda neler yaşandı? Başkanımızın çok özel açıklamalarıyla Beşiktaş Dergisi’nde...

* Can Maxim Mutaf: "Taraftarın itici gücüne ihtiyacımız var"
Beşiktaş Sompo Japan geçtiğimiz iki sezon Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde çok önemli başarılar elde etti. Tabii bu da taraftarda, yeni sezon öncesi büyük bir beklenti oluşturdu. Bu yıl birçok önemli parçasını yenileyen ancak yerli rotasyonunu büyük oranda koruyan takımımızda öne çıkan isimlerde oldu. Tecrübeli koç Dusko Ivanovic de yerli oyunculara, beklentileri aşarak daha fazla şans vermeye başladı. Birkaç oyuncumuzun milli takıma dahi göz kırptığı bu sezonda öne çıkan isimlerden biri de Can Maxim Mutaf oldu. Fenerbahçe, Mersin Büyükşehir Belediyesi, Pınar Karşıyaka, Trabzonspor, Banvit ve Anadolu Efes’ten sonra iki sezondur Beşiktaş Sompo Japan formasını terleten Can Maxim Mutaf'la bir araya geldik ve keyifli bir röportaj gerçekleştirdik.

* Futbol takımımızın kasım ayında oynadığı maçlar, aralık ayı fikstürü...

* Kulübümüz, Felis Ödülleri’nde biri büyük ödül olmak üzere yedi farklı ödüle layık görülen etkileyici projeleriyle geceye damgasını vurdu. Kulübümüz bu ödüllerden beşini iş ortakları Vodafone, AVON ve Volvo Car Turkey ile gerçekleştirdiği ortak projeleriyle aldı.

* Dile kolay, Beşiktaş’ta on yedi sezon forma giymek, giymeye de devam etmek, üstelik kaptan olarak, hem de Beşiktaş’ın takım sporlarındaki kaptanlarının en kıdemlisi olmak... Aynı zamanda milli takım sporcusu olmak, 2008 Avrupa Şampiyonası’nın en değerli oyuncusu seçilmek, 2011’de Avrupa Şampiyonu olan milli takımın önemli bir parçası olmak, 2016 Rio Paralimpik Olimpiyatları’nda dördüncülük kazanan takımda olmak... İşte bütün bunları yapan, Beşiktaş Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımız’ın yıllardır en önemli oyuncularından biri ve kaptanı olan Kaan Dalay’ın Beşiktaş Dergisi aralık sayısına verdiği röportajda sezon sonunda bir şampiyonluk kupasını daha müzemize kazandıracaklarını söyledi.

* Beşiktaş Kadın Futbol Takımı Kaptanı Gizem Gönültaş hakkında bilmediğiniz her şey bu ankette... İlkleri, enleri, hayalleri, hayat felsefesi ve daha fazlası Beşiktaş Dergisi aralık sayısında...

* Ülkemizde hayvan hakları ciddi bir sorun... Onlar tıpkı bir eşya gibi satın alınıp, sıkılınca terk ediliyor. Zehirleniyor, işkence ve eziyet görüyor. Sayısı az mücadelesi büyük olan hayvanseverlerin çağrısı kimi zaman duyuluyor kimi zaman ise umursanmıyor. Oysa onlar da bizim kadar bu evrende yaşam hakkına sahipler. Beşiktaş TV de gün geçtikçe artan hayvana şiddet olaylarına, bir türlü çıkmayan hayvan hakları yasasına, onların yaşam mücadelesine dikkat çekmek için bir ilke imza attı. “Satın alma sahiplen” mottosuyla yola çıkan yeni programın öyküsünü Sevde Eğribacak ve Sema Tuğçe Dikici ile konuştuk.

* Başarılı futbolcumuz Ricardo Quaresma’nın astrolojik portresini ISAR CAP, Danışman Astrolog Betül Alakır yazdı.

* Tiyatro, sinema ve dizilerdeki başarılı rolleriyle herkesin tanıdığı ve çok sevdiği Ruhi Sarı’yı, hemen her maçta Beşiktaş tribünlerinde görebilir, onunla tezahürat yapabilir, birlikte sevinip, birlikte üzülebilirsiniz. Beşiktaş semtinde de sık sık rastladığımız değerli oyuncuyla çocukluk günlerinden bu yana Siyah Beyaz bir yolculuğa çıktık.

* Siyah Beyaz sevdasını gittikleri farklı coğrafyalarda dalgalandıran Kartal yürekli taraftarlarımız Beşiktaş Dergisi aralık sayısında...

* Sosyal medyanın sevilen yüzleri Şahangiller, dergimize konuk oldu. Emrah, Gönül ve Özgür Efe bize yüreklerini açtı, biz de onların bu sıcaklığını ve Beşiktaşlılığını sizlerle buluşturduk.

* Bizi bu kadar etkileyebilen bu duyguları kullanarak nasıl daha başarılı olabilirsiniz? İşte bu noktada hepimizin aşina olduğu bir kavram devreye giriyor: Motivasyon. Peki nedir bu motivasyon? Bu ve daha fazla soruyu Uzman Klinik Psikolog Serdar Vatansever yanıtlıyor.

* Spor ve Pazarlama Yöneticisi Handan Kaloğulları, “Futbol ve FIFA Ballon d’Or”u yazdı.

* Beşiktaşımız’ın sosyal medyadaki yansımaları... En beğenilen içeriklerimiz...

* Avrupa Beşiktaşlılar Derneği’nin misyonu, vizyonu, kuruluş hikayesi ve faaliyetleri...

* Şair Vedat Özdemiroğlu’ndan Beşiktaş şiirleri...

* Beşiktaşlı bisikletçi Burak İzmirlioğlu, bu yıl üçüncüsü yapılan Çeşme GranFondo’da yaşananları kaleme aldı.

* İleri Sürüş ve Sportif Sürüş Eğitmeni Kaan Özşenler, 1 Aralık-1 Nisan tarihleri arasında uygulama zorunluluğu olan kış lastiğini yazdı.

* Teknoloji dünyasındaki yenilikler, yeni ürünler...

* Mini Kartallarımız ile tanışmaya hazır mısınız? Siz de çocuklarınızın yayınlanmasını istiyorsanız fotoğraflarını ve bilgilerini dergi@bjk.com.tr adresine yollayabilirsiniz.

Beşiktaş Dergisi aralık sayısını okumak, dijital posterleri ve mobil duvar kağıtlarını indirmek için TIKLAYIN