HABERLER

07.07.2018

SPOR OKULLARI

BJK Futbol Okulları Türkiye Şampiyonası Yapıldı

BJK Futbol Okulları Türkiye Şampiyonası, kendi bölgelerinde şampiyon olan; Balıkesir Futbol Okulu, Antalya Futbol Okulu, Ordu Futbol Okulu, Mersin Futbol Okulu, İstanbul Yeni Bosna Futbol Okulu, İstanbul Kurtköy Futbol Okulu, Ankara Batıkent Futbol Okulu ve Giresun Futbol Okulu’nun katılımıyla BJK Fulya Hakkı Yeten Tesisleri’nde yapıldı.

2007-08 doğumlu öğrencilerimizin yer aldığı şampiyonada, Antalya Futbol Okulu birinci, Balıkesir Futbol Okulu ikinci, Mersin Futbol Okulu üçüncü ve Yeni Bosna Futbol okulu dördüncü oldu.

Altyapı Futbol Planlama ve Geliştirme Direktörümüz Serkan Reçber, etkinlikle ilgili BJK TV'ye şunları söyledi:

“Uzun bir aradan sonra ilk defa heyecanlandım. Normalde çok heyecanlanmam ama buradaki samimiyeti, evlatlarımızın heyecanını, coşkusunu ve hayallerini ve bizim hayallerimizle örtüştüğünü görünce bu bize ayrı bir motivasyon ayrı bir şevk ayrı bir gurur verdi. Bu bizim için içsel motivasyon oldu. Bu yetenekli evlatlarımızı inşallah A Takım seviyesine getirebilmek için çok ciddi çalışmalar yapacağız. Buradaki yetenekleri görünce sorumluluklarımızın daha da arttığını hissediyorum. Ülkemizde yanlış bir algı var bunu yerleşik algı olarak kabul ediyorum. Bizde yetenekli oyuncu yok altyapılarda problem var, üst seviyede oyuncularda yetişmiyor. Ben buna kesinlikle katılmıyorum. Yetenekli oyuncuların çok olduğunu bu turnuvada bize evlatlarımız gösterdi ve bu bizim sorumluluklarımızı arttırdı.Demek ki yetenekli oyuncularımız var. Bizim çocuklarımızı A takım seviyesine getirirken eksiklerimizi oturup değerlendirmemiz gerekiyor. Buna paralel hedeflerimiz, camianın beklentileri fevkalede örtüşüyor. Çok hızlı, çok kısa ve anında geri dönüş alabileceğimiz gençleri gördükten sonra daha hızlı hareket etmemiz gereken ve eksiklerimizi gidermemiz gereken noktalar var. İnşallah camiamıza çok uzun seneler hizmet edecek gençleri görmenin, bulmanın, keşfetmenin heyecanıyla onları nasıl geliştirebileceğimizin hesabıyla bir sezon bizi bekliyor. Bu anlamda çok verimli çok güzel bir turnuva oldu.”

BJK Spor Okulları Koordinatörümüz  Tuğba Başer, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Türkiye'nin her yerinde yapılan bölgesel turnuvaların şampiyonlarını bugün Fulya Hakkı Yeten Tesisleri'nde ağırladık. Yıl boyunca yapılan tüm organizasyonların meyvesini bugün burada aldık. Biz çok büyük bir aileyiz. Bizim için turnuvaya gelen tüm takımlar şampiyondur. Turnuvaya katılan tüm sporcularımıza, velilerimize, bütün ekip arkadaşlarıma, Serdar Uygun'a ve Gebze Futbol Okulu yetkilimiz Metin Sanık'a, Futbol Akademi Antrenörlerimize, Altyapı Futbol Planlama ve Geliştirme Direktörümüz Serkan Reçber'e, Altyapı Koordinatörü Sead Dost'a ve bu organizasyonları yapmamıza destek olan yöneticimiz Metin Albayrak'a çok teşekkür ediyorum.”

BJK Futbol Okulları Denetim ve Organizasyonlar Sorumlumuz Serdar Uygun, amaçlarının Beşiktaş sevgisini yaymak olduğunu belirtti ve şunları söyledi:

“Türkiye genelinde yapmış olduğumuz Türkiye Futbol Okulları finallerini bugün Fulya birimimizde yaptık. Türkiye genelinde İstanbul'dan iki toplamda 8 takımın katılmış olduğu çok güzel bir organizasyon gerçekleştirdik. Amacımız sosyalleşmek, Beşiktaş sevgisini yaymak ve okullarımız arasında birlik beraberliği sağlamaktı. Aynı zamanda altyapıya kazandıralan yetenekli oyuncular da olduğunu gözlemledik bu da bizi çok mutlu etti.”