HABERLER

01.07.2018

SPOR OKULLARI

BJK Futbol Okulları Seçmeleri Tamamlandı

BJK Futbol Okulları öğrencilerine özel olarak yapılan seçmeler, 2004-2011 arası doğumlu öğrenncilerimizin katılımıyla BJK Fulya Hakkı Yeten Tesisleri’nde gerçekleştirildi.  

Toplam 650 öğrencinin katıldığı BJK Futbol Okulları seçmelerinin ilk gününde 2004-07 arası doğumlu, ikinci gün ise 2008-11 arası doğumlu öğrencilerimiz seçmelerde yer aldı. 150 öğrenci, seçmelerin ikinci ayağına katılmaya hak kazandı.

Beşiktaş JK Spor Okulları Koordinatörümüz Tuğba Başer, futbol okulları seçmeleriyle Türkiye’de bir ilke imza attıklarını belirterek şunları söyledi:

“Buraya gelen çocuklar çok heyecanlı, Türkiye’nin her yerinden ve yurt dışından da katılımlarımız var. Futbol Okullarımıza özel olan bu organizasyonu Yönetim Kurulu Üyemiz Metin Albayrak sayesinde yapabiliyoruz. Türkiye’de ilk defa böyle bir organizasyon yapılıyor. Türkiye’de hiçbir spor kulübünde futbol okullarına özel seçme düzenlenmiyor. İlkleri yapan kulüp olarak yine bir ilki gerçekleştirdik. 2 günde toplam 650 sporcu ağırladık. Burada Futbol Akademimizden antrenörlerimiz bize destek veriyorlar, öğrencilerimizin heyecanını paylaşıyorlar. Futbol okulu öğrencileri ve sorumluları organizasyondan çok keyif aldılar, böyle bir fırsatın kendilerine tanındığı için teşekkür ettiler. Buraya katılan tüm spor okullarına teşekkür ederiz, ayaklarına sağlık inşallah içlerinden genç yetenekleri bulabiliriz.”

Futbol Altyapı Koordinatörümüz Sead Dost Halilagic, seçmelerle ilgili internet sitemize şu açıklamalarda bulundu:

“Çok güzel maçlar izledik. İlk gün 350 ikinci gün 300 sporcu olmak üzere toplam 650 sporcu katıldı. Aralarından 150 kişi seçmelerin ikinci ayağına katılmaya hak kazandı. Seçmelerin ikinci ayağının tarihlerini ilerleyen günlerde açıklayacağız ve sporcuları tekrar buraya davet edeceğiz. Çok güzel organizasyon gerçekleştirildi. Yurt içi ve yurt dışı olmak üzere bütün okullarımızdan çocuklar seçmelere katıldı. Seçmelerin ikinci ayağında Futbol Akademi takımlarımıza kaliteli oyuncular kazandıracağımıza inanıyorum. Bu organizasyon için Yönetim Kurulu Üyemiz Metin Albayrak ve Spor Okulları Koordinatörü Tuğba Başer’e teşekkür ederim.”