HABERLER

04.07.2018

GÜNCEL HABERLER

adidas, Futbol Takımımızın 2018-19 Sezonu Formaları İçin Lansman Düzenledi

Bomontiada’da düzenlenen lansmana; İletişimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Candaş Tolga Işık, Pazarlama ve Sponsorluklardan Sorumlu Genel Müdürümüz Yardımcımız Umut Kutlu, Kartal Yuvası Genel Müdürümüz Serdıl Gözelekli, adidas Kıdemli Futbol Birim Müdürü Uğur Yıldız ile davetliler katıldı.

Lansmanda konuklara Kulübümüzün yeni sezon formaları için çekilen reklam filmi gösterildi. Mankenlerin yeni sezon formalarımızla yaptıkları mini defilenin ardından formaların tasarım süreci ve hikayeleri hakkında konuklara bilgi verildi.

İletişimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Candaş Tolga Işık, BJK TV’ye verdiği röportajda yeni sezon formalarımızla ilgili şunları söyledi:

“Forma lansmanı sezonun başlangıcı. Bizim için çok heyecan verici. Nasıl başladığımız, önümüzdeki sezonun nasıl gideceğinin de sinyallerini veriyor. Formalarla ilgili tanıtım filmi hazırladık. Değişik bir şey olsun istedik. Yani Beşiktaş'ın yeni yüzü Beşiktaş'ın enerjik dinamik, gençlerle buluşan, genç taraftarlarla birlikte hareket eden, statta herkesin gördüğü o Beşiktaşlı profiliyle tanıtım videosu çekmek istedik. Uzun çalışma sürecinin ardından çok güzel sonuçlar çok güzel geri dönüşler aldık. Formaların hepsi çok güzel. Umarım taraftarlarımız da beğenir. Bizim her sene forma satışında bir hedefimiz oluryor. Her sene bir önceki senenin rekorunu kırmak istiyoruz.”