HABERLER

05.07.2018

GÜNCEL HABERLER

Beşiktaşımızın 2018-19 Sezonu Formaları Satışa Sunuldu

Beşiktaşımızın 2018 – 2019 sezonu boyunca kullanacağı formalar, taraftarlarımız ile buluştu. Uzun süredir merakla beklenen forma setinde; beyaz, kırmızı ve siyah-gri renkte formalar yer alıyor. Kulübümüz ve adidas işbirliğiyle geliştirilen formalar, en ileri ve en yenilikçi teknolojiler ile hazırlandı. Beşiktaş 2018 – 2019 sezonu formalarının fiyatları ise yetişkin formaları için 189 TL ve çocuk formaları için de 139 TL olarak belirlendi.

Beşiktaşımızın 2018 – 2019 sezonu süresince Spor Toto Süper Lig, UEFA Avrupa Ligi ve diğer altyapı organizasyonlarında kullanacağı formalar tanıtıldı.

Taraftarlarımız büyük bir heyecanla bekledikleri yeni sezon formalarına adidas yetkili satış noktaları, shop.adidas.com.tr/besiktas adresi, Kartal Yuvası mağazaları, kartalyuvasi.com.tr ve kartalyuvasi.eu adreslerinden ulaşabilecekler.

Bir gün değil her gün Beşiktaş!

Beşiktaş 2018-2019 sezon formalarının tanıtımı için dijital mecralarda lanse edilmek üzere, Alina Boz, Mehmet Ozan Dolunay ve Doğaç Yıldız gibi Beşiktaşlı ünlülerin yanı sıra, farklı uluslardan dansçı ve oyuncuların yer aldığı bir reklam filmi de hazırladı. Tanıtım filmi, taraftarımız için kutsal değeri olan Beşiktaş formasının gündelik hayattaki vazgeçilmez konumuna vurgu yapıyor. “Bu hayat bir maçsa her gün giy formanı Beşiktaş gibi oyna” sloganıyla öne çıkan reklam filminde, taraftarın kalbindeki, tutkuyu ve Beşiktaş sevgisini anlatan ögeler ön plana çıkarken, Beşiktaş formasının hayattaki yerine özel bir vurgu yapılıyor. Film ayrıca, Beşiktaş kültürünü bir yaşam tarzı olarak yaşamanın farkını anlatırken, formanın gündelik hayata tamamen dahil olarak yeni nesil bir sokak modası akımının da ateşleyicisi olarak konumlanmasını konu ediniyor. Taraftarın sevgisine “Come To Beşiktaş” iletişim stratejisinin devamı niteliğindeki bu film, yine aynı kapsayıcılıkta, hiçbir ayrım yapmaksızın, tüm insanları küresel bir marka olarak Beşiktaş’ın dünyasına davet ediyor.  

Fikret Orman: “Yeni sezon formalarımızın büyük başarılarda futbolcularımıza eşlik etmesini diliyorum”

Yeni sezon formalarını çok beğendiğini dile getiren Başkanımız Fikret Orman ise şu açıklamaları yaptı:

“2018 – 2019 sezonu boyunca sahalarda oyuncularımızın üzerinde izleyeceğimiz formaların, kulübümüze, tüm yaş gruplarında ve kategorilerde büyük başarılar getirmesini diliyorum. Tüm taraftarlarımızın; tıpkı tanıtım sürecinde dile getirdiğimiz gibi saygıyla, aşkla, hoş görüyle, vicdanla, yani Beşiktaş’ı Beşiktaş yapan değerlerle birlikte, sadece maç günlerinde değil, günlük hayatlarından da yeni sezon formalarını üzerlerinde gururla taşımalarını temenni ediyorum.” 

Beşiktaşımızın 2018 - 2019 futbol sezonunda giyeceği formalar

İç Saha Forması


Beşiktaşımızın iç saha forması olarak hazırlanan tasarımda kulübümüzün beyaz ağırlıklı tarihi forma geleneğinden ilham alındı. Siyah detaylar ve adidas’ın 3 bandı bu formaya eşlik ederken, beyaz bölümler ise Beşiktaş’ın asaletini temsil ediyor. Beşiktaşımızın başarılarla dolu ve duygu yüklü efsanevi 90’lar dönemini yansıtan iç saha formasında aynı zamanda, modern çizgilerden oluşan tasarım unsurları da yer alıyor. Beşiktaşımızın sezon boyunca Vodafone Park’ta oynayacağı maçların büyük bölümünde kullanılacak olan beyaz forma, tribündeki taraftarların destekleri ile birlikte, oyuncularımızın gücüne güç katması için tasarlandı.

Deplasman Forması

Bir sezonluk aranın ardından sahalara geri dönen kırmızı renkteki Beşiktaş forması, adidas’ın Tango konseptinde üretildi. Beşiktaşımızın uluslararası organizasyonlardaki büyük başarılarından esinlenilerek üretilen formada, siyah – beyaz detaylar da yer aldı. Simetrik görünümü pekiştiren yuvarlak yaka ile tamamlanan kırmızı forma, uluslararası organizasyonlardaki maçlarda oyuncularımızın daha da fazla parlamasına destek olacak.

Üçüncü Forma

Beşiktaş geleneğini günümüzün çizgileriyle buluşturan üçüncü forma ise siyah ve gri tonların birleşimiyle dizayn edildi. Uzun yıllardır bir araya gelmeyen siyah ve gri tonları aynı zeminde buluşturan formanın detaylarında ise beyaz çizimler kullanıldı. Yine yuvarlak ve V yaka karışımında hazırlanan tasarımın kadınlara özel versiyonu da yarından itibaren Beşiktaş forma koleksiyonunda yer alacak. Beşiktaşımızın 2018 – 2019 sezonu üçüncü forması, adidas’ın “Stadium to Street” mottosu kapsamında hayatın her alanında kullanabilecek şekildeki tasarımıyla taraftarlara sadece stadyumlarda değil yaşamlarının büyük bölümünde de eşlik edecek.

Beşiktaşımızın 2018-2019 futbol sezonunda giyeceği yeni formalar, adidas’ın en ileri, yenilikçi teknolojileriyle üretildi. Formalarda yer alan ClimaCool® teknolojisi sayesinde, vücudun en çok ısınan bölgeleri tespit edilerek özel tasarlanmış havalandırma kanalları ile iç ve dış hava akımı oluşturuluyor. Böylece vücudun kuru ve serin kalması sağlanıyor. Bu da futbolcuların vücut ısılarını 90 dakika boyunca ideal seviyede tutarak, dayanıklılıklarını arttırıyor.

2018-2019 sezonu Beşiktaş yetişkin formaları 189 TL çocuk formaları ise 139 TL’lik satış fiyatıyla, adidas yetkili satış noktaları, shop.adidas.com.tr/besiktas adresi, tüm Kartal Yuvası mağazaları, kartalyuvasi.com.tr ve kartalyuvasi.eu adresinde taraftarlarımızın beğenisine sunuldu.