HABERLER

20.12.2015

HENTBOL

Hentbolcularımızdan Açıklamalar

Türkiye Kupası Son 16 Turu A Grubu’nda oynadığı 3 maçta da salondan galibiyetle ayrılan ve adını çeyrek finale yazdıran Beşiktaş Mogaz Takımımızın oyuncuları Ramazan Döne, Ömer Ozan Arifoğlu ve Mehmet Demirezen internet sitemize açıklamalarda bulundu.
 
Ramazan Döne: “Çeyrek finale kaldığımız için mutluyuz. Artık bir tatili hak ettiğimizi düşünüyorum. Ellerinden geleni yaptıkları için takım arkadaşlarıma ve teknik ekibimize teşekkür ediyorum. Bu yorucu 3 günde herkes elinden geleni yaptı. Gururluyuz. Çeyrek finalde rakibimizi bekliyoruz.”
 
Mehmet Demirezen: “Antalya’da oynadığımız 3 grup maçımızı da galibiyetle tamamladık. Çeyrek finale yükseldik, mutluyuz. Türkiye Kupası’nda oynadığımız Antalyaspor maçıyla da ilk devreyi kapattık. Çeyrek finalde ve ikinci yarıda oynayacağımız maçlarımızda taraftarlarımızı desteğe davet ediyorum.”
 
Ömer Ozan Arifoğlu: “Grubumuzda oynadığımız 3 maçımızı da kazandığımız için mutluyuz. İstediğimiz performansı sahaya yansıttık. Bizim için önemli olan Trabzonspor ve Antalyaspor maçlarıydı. Sakatlıksız bir şekilde galip geldik. Önemli olan gruptan çıkmaktı. Gruptan çıktığımız için mutluyuz.”