HABERLER

20.05.2015

GÜNCEL HABERLER

Kartal Yuvası Bayi Toplantısı Yapıldı

Kartal Yuvası bayi toplantısı, Shangri-La Bosphorus’da gerçekleştirildi.

Kartal Yuvası bayi toplantısına; Beşiktaş Sportif Ürünler Sanayi ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürümüz Cemil Kent ile Türkiye ve K.K.T.C.’de faaliyet gösteren Kartal Yuvası mağazalarımızın yöneticileri katıldı.  
 
Toplantıda Beşiktaş Sportif Ürünler Sanayi ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürümüz Cemil Kent, Kartal Yuvası yetkililerine gelecek sezonlardaki ürünlerimizle ilgili bilgilendirmelerde bulundu. Samimi bir ortamda gerçekleşen toplantı karşılıklı görüş alışverişiyle sona erdi.
 
Kartal Yuvası mağazalarının yetkilileriyle bilgilendirme ve sipariş alma üzerine bir toplantı gerçekleştirdiklerini belirten Cemil Kent; “2015-2016 sezonu forma siparişlerini aralık ayında almıştık. Bundan yaklaşık 10 gün önce de lisansiyelerimizle kış sezonu toplantısı yapılıp, Eylül ayından itibaren şubat, mart ayına kadar olacak 2015 sonbahar-2016 kış sezonunun siparişlerini almak ve 2015-2016 sezonunun çalışma prensiplerini paylaşmak üzere bir toplantı gerçekleştirdik. Yeni konseptimizi ve kurum kimliğimizin ilk örneği Bodrum’da açılan Kartal Yuvası’dır. Mevcut sipariş sistemimiz, lojistik tarafındaki çalışmalarımız , bilgi işlem çalışma sistemimiz ve sipariş verme tarafındaki tüm düzenlemeleri tekrar konuşmak üzere 2 günlük bir bilgilendirme toplantısı düzenledik. Bu iki günün anlamı tamamen 2015-2016 kış koleksiyonumuzla ilgili çalışmalarımızdır. Toplantımız çalışma sistemimiz ve sipariş üzerine gerçekleştirildi. Bunun dışında yenilediğimiz ve iyileştirdiğimiz ticari konuları paylaştık. Yeni açılan mağazalarımızdan ve bayilerden bahsettik. Ayrıca okullardaki gibi karnemizi paylaştık. Yani bir sene içerisinde ne kadar büyüdük, ne kadar satış yaptık ve metrekare satış verimliliğimiz gibi verileri paylaştık. Bazı bilgilendirmelerde bulunduk. Kış sezonu siparişlerini alma ve bayilerimizin istek ve taleplerini dinledik. Yarın da tüm gün bayilerimiz yaklaşık 4-5 ay sonra sevkiyatı yapılacak kış ürünlerinin siparişlerini verecekler” diye konuştu.