HABERLER

20.05.2015

GÜNCEL HABERLER

Kartal Yuvası Bayileri Akşam Yemeğinde Buluştu

Kartal Yuvası bayileri, Shangri-La Bosphorus’da akşam yemeğinde bir araya geldi.

Etkinliğe; Pazarlamadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Yalçın Kaya Yılmaz, Kartal Yuvası’ndan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Emre Kocadağ, Beşiktaş JK Şirketler Grubu Genel Koordinatörümüz Uğur Gökhan Sarı, Beşiktaş Sportif Ürünler Sanayi ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürümüz Cemil Kent ile Türkiye ve K.K.T.C.’de faaliyet gösteren Kartal Yuvası mağazalarımızın yöneticileri katıldı. 
 
İnternet sitemize açıklamalarda bulunan Kartal Yuvası’ndan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Emre Kocadağ, “Bayilerimizle birlikte hem geçmiş sezonu değerlendirdik hem de gelecek sezonla ilgili bilgi alışverişinde bulunduk. Geçtiğimiz sezon bizim için Kartal Yuvası anlamında çok pozitif geçti. İyi bir büyüme yakaladık. Bu büyümenin gelecek sezon stadımızın yapılmasıyla beraber hem sportif başarı hem de Kartal Yuvası anlamında çok iyi olacağını düşünüyoruz. Bununla alakalı bayilerimizin bizim büyümemizdeki etkisini konuştuk ve gelecek hedeflerini koyduk. İnşallah gelecek sene 100 mağaza hedefimize ulaşmayı hedefliyoruz” diye konuştu.
 
Beşiktaş Sportif Ürünler Sanayi ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürümüz Cemil Kent, Kartal Yuvası bayileriyle güzel bir sohbet ortamı yarattıklarını belirterek, “Özellikle geçmişteki mağazalarımızın iki kat büyümesinden, şu an 70’e ulaşan sayımızın gelecek sene sonuna kadar en az yeni stadımızın da açılmasıyla birlikte 100 mağazaya ulaşmasında ve yapılacak olan çalışmaların ticari koşullarından, kar marjından detaylarından bahsederek hem sohbet hem ticaret hem yemek şeklinde güzel bir toplantı oldu. Yarın bütün bayilerimizle birlikte bu ticari konuşmalar çerçevesinde sipariş alımı ve kış sezonunun ilk sevkiyatlarının tarihlerini saptayarak başlayıp devam etmiş olacağız. Yepyeni Kartal Yuvası ürünleriyle birlikte büyümemizi geçen seneden daha ileri bir noktaya taşımak için bayilerimizle sözleştik” dedi.