HABERLER

01.03.2014

VOLEYBOL

Taraftarımızın Desteğini Hissetmeye İhtiyacımız Var

Bayan Voleybol Takımımız’ın başarılı oyuncusu Paula Yamila Nizetich, hedefinin Beşiktaş’ı hak ettiği yerlere taşımak olduğunu söyledi.

CEV Challenge Cup yarı final ikinci maçında 2 Mart (yarın) Pazar günü Burhan Felek Voleybol Salonu’nda saat 17.00’da Impel Wroclaw ile karşılaşacak olan Bayan Voleybol Takımımız’da Arjantinli oyuncumuz Paula Yamila Nizetich, bu önemli maç öncesi internet sitemize açıklamalarda bulundu. Avantajlı durumda olduklarını fakat henüz hiçbir şeyin bitmediğini söyleyen başarılı oyuncumuz şöyle konuştu;
 
Hiç Kolay Olmayacak
“Polonya’da aldığımız galibiyet bizi avantajlı konuma getirdi, fakat henüz hiçbir şey bitmedi. Bu galibiyet bizi rehavete sürüklememeli çünkü rakibimiz de buraya final için savaşmaya geliyor. Bu maç iki taraf için de hiç kolay olmayacak.”
 
Maça Hazırız
“Takımda şu anda hiç bir sorun yok, en önemlisi de hiç bir sakatlığımız yok. Pazar günü final için tam kadro olarak sahada olacağız. Her gün antrenman yapıyoruz ve bu maçı da kazanıp finale yükselmek istiyoruz. Şu anda herkes kafa olarak Pazar günü savaş niteliğindeki maça hazır.”
 
Hedefim Beşiktaş’ı Hak Ettiği Yere Taşımak
“Öncelikle hedefim Beşiktaş’ı hak ettiği yere taşımak ve bunun için de her maç sahada elimden geleni yapamaya hazırım. Taraftarlarımıza söyleyeceğim tek şey, Pazar günü salona gelip bizi desteklesinler. Onların desteğini hissetmeye çok ihtiyacımız var. Finale çıkmak için beraber savaşmalıyız.”