HABERLER

01.03.2014

VOLEYBOL

Beşiktaş:3 Seydişehir Belediye:2

Erkek Voleybol Takımımız, ligin 19. haftasında Seydişehir Belediyesi'ni 3-2 mağlup etti.

Takımımız, Beşiktaş İntegral Arena’da oynanan mücadeleye; Demirhan Durul, İzzet Ünver, Mithat Uykan, Vasili Kurdziuk, Rıfat Erden Çevikel ve Mustafa Alkan altısıyla başladı.
 
Ekibimiz sete Rıfat Erden’in servisiyle başladı. Karşılıklı sayılarla geçen mücadelede siyah-beyazlılarımız, skoru 3-2’ye getirdi. Bloklarda başarılı olan ekibimiz, birinci teknik molayı 8-6 önde tamamladı. Vasili ve Gökhan ile sayılar üreten ekibimiz, farkı 3 sayıya çıkardı. İzzet ve Mithat ile bloklarda etkili olan siyah-beyazlılarımız, ikinci teknik molayı 16-12 önde tamamladı. Moladan sonra servislerde başarılı olan ekibimiz, farkın erimesine engel oldu. Disiplinli bir oyun sergileyen ekibimiz, ilk seti 25-19 önde tamamladı. (1-0)
 
Siyah-beyazlılarımız, ikinci sete tutuk başladı. Bloklarda başarılı olamayan ekibimiz, rakibin öne geçmesine engel olamadı. Ekibimiz, birinci teknik molayı 8-7 geride tamamladı. Karşılıklı sayılarla geçen mücadelede skor 12-12’ye geldi. Toparlanan siyah-beyazlılarımız, peş peşe bulduğu sayılarla ikinci teknik molayı 16-12 önde tamamladı.Vasili ve İzzet ile bloklarda başarılı olan ekibimiz, rakibin sayı üretmesine engel oldu. Hızlı oyununu skora yansıtan ekibimiz, farkı 10 sayıya çıkardı ve seti 25-15 önde tamamladı. (2-0)
 
Takımımızın, üçüncü sette ilk sayısını Mithat kaydetti. Hücumda bloklara takılan ekibimiz, sayı üretmekte zorlandı. Vasili ile etkili servisler kullanan siyah-beyazlılarımız, birinci teknik molayı 8-7 önde tamamladı. Mithat ile bloklarda başarılı olan ekibimiz, rakibin sayı üretmesine engel oldu. Karşılıklı sayılarla geçen sette skor 11-10’a geldi. Rakibin hücumda etkili oyunu karşısında bloklarda etkili olamayan siyah-beyazlılarımız, ikinci teknik molayı 16-12 geride tamamladı. Bloklarda başarılı olan takımımız, farkı 2 sayıya indirdi (16-18). Toparlanan ekibimiz, bloklarla rakibin farkı açmasına engel oldu. Karşılıklı sayılarla geçen mücadelede siyah-beyazlılarımız, üçüncü seti 29-27 geride tamamladı. (2-1)
 
Dördüncü sete siyah-beyazlılarımız, tutuk başladı. Rakibin hatalarını değerlendiren ekibimiz, skoru 4-4’e getirdi. Karşılıklı sayılarla geçen sette ekibimiz, birinci teknik molayı 8-7 önde tamamladı. Bloklara takılan iki takım da birbirine üstünlük sağlamakta zorlandı. Rakibin hatalarını değerlendiren ekibimiz, bulduğu sayılarla ikinci teknik molayı 16-15 önde tamamladı. Karşılıklı sayılarla geçen sette skor 18-18’e geldi. Çekişmeli geçen seti ekibimiz, 27-25 geride tamamladı. (2-2)
 
Tie break setine tutuk başlayan ekibimiz, rakibin bulduğu sayılara engel olamadı. Karşılıklı sayılarla geçen mücadelede siyah-beyazlılarımız, skoru 4-4’e getirdi. Bloklarda başarılı olamayan takımımız, teknik molayı 8-5 geride tamamladı. Moladan sonra toparlanan ekibimiz, Demirhan ile bulduğu sayılarla skora ortak oldu (9-9). Vasili ve Mithat ile bloklarda başarılı olan siyah-beyazlılarımız, rakibin sayı üretmesine engel oldu. Son sette üstün bir oyun sergileyen siyah-beyazlılarımız, seti 15-13, mücadeleyi 3-2 kazandı.