HABERLER

28.02.2014

VOLEYBOL

'Finale Çıkma Şansımız Çok Yüksek'

Bayan Voleybol Takımı Antrenörümüz Adnan Kıstak, CEV Challenge Cup'ta finale çıkma şanslarının çok yüksek olduğunu söyledi.

Bayan Voleybol Takımımız, Çarşamba günü CEV Challenge Cup yarı final ilk maçında karşılaştığı Impel Gwardia Wroclaw’ı deplasmanda 3-1 mağlup ederek, final öncesi önemli bir avantaj elde etti.

Takımımız, bu mücadelenin rövanşında rakibini 2 Mart Pazar günü saat 17:00’de Burhan Felek Spor Salonu’nda ağırlayacak. Antrenörümüz Adnan Kıstak, hem ilk maçta yaşadıklarını anlattı hem de Pazar günü taraftarlarımızı destek için tribünlere davet etti.

Kıstak şöyle konuştu: ''Yorucu bir seyahat programı vardı. Yöneticilerimize teşekkür ediyorum. Bir gün önce gitmekle büyük bir avantaj elde ettik. Çok güçlü bir ekip ile oynuyoruz. Polonya’da kazanmak hiç kolay olmadı. Bloklarda ve servislerde çok fazla etkili oyuncuları var. İlk seti kaybettik. İkinci sette blok ve defans yüzdemizi çok yüksek tuttuk ve rakibin hamlelerini lehimize çevirerek maçı 3-1 kazandık.

Takım olarak disiplini elden bırakmayarak güzel bir mücadele sergiledik. Ufak tefek sakatlıklar olmasına rağmen mücadeleyi bırakmayan ve disiplinli oynayan oyuncularıma bu güzel oyunlarından dolayı teşekkür ediyorum.

İkinci maç tamamen bir taktik maçı olacak. Finale çıkabilmemiz için 2 set kazanmamız gerekiyor. Kazanmak için oynayacağız. Finale çıkma şansımız çok yüksek ilk defa bunu başarmak istiyoruz. Tüm taraftarlarımızı Burhan Felek Spor Salonu'nda oynayacağımız kritik maça davet ediyoruz.''