HABERLER

15.02.2014

VOLEYBOL

Beşiktaş:3 Yenişehir Bld.:0

Erkek Voleybol Takımımız, ligin 17. haftasında Yenişehir Belediye’sini 3-0 mağlup etti.

Beşiktaş İntegral Arena’da oynanan karşılaşmaya takımımız, Faruk, Demirhan, Şevket, Mahir, Rıdvan, Vasili ve Mustafa(L) ilk altısıyla başladı.
 
Mücadelenin ilk setine hızlı başlayan takımımız, art arda aldığı sayılarla ilk teknik molaya 8-4 önde girdi. Moladan sonra rakibinin manşet hatalarını iyi değerlendiren siyah-beyazlılarımız, farkı açmayı başardı ve ikinci teknik molaya 16-8 üstünlükle girdi. Karşılıklı sayılarla devam eden seti ekibimiz, 25-16 kazandı. (1-0)
 
Karşılaşmanın ikinci setinde de kontrolü elinde tutan takımımız, ilk teknik molaya 8-3 önde girdi. Moladan sonra hücumlarda daha etkili olan ve arka arkaya sayılar alan ekibimiz, ikinci teknik molaya 16-5 önde üstünlükle girdi. Setin son bölümünde de etkili oyununu sürdüren siyah-beyazlılarımız, seti 25-13 kazandı.(2-0)
 
Son ortadan hücumlarla başlayan ekibimiz, ilk teknik molaya 8-4 girdi. Moladan sonra arka arkaya sayılar bulan siyah-beyazlılarımız, ikinci teknik molaya 16-5 önde girdi. Son bölümde de iyi oyununu devam ettiren takımımız, seti 25-11 maçı da 3-0 kazandı.