HABERLER

16.02.2014

VOLEYBOL

Beşiktaş:1 Çanakkale Belediye:3

Bayan Voleybol Takımımız, ligin 17. haftasında Çanakkale Belediye’ye 3-1 mağlup oldu.

Siyah-beyazlılarımız, Beşiktaş İntegral Arena’da oynanan mücadeleye; Natalia Hanikoğlu, Paula Yamila Nizetich, Marina Tumas, Seda Türkkan, Ayça Naz İhriyaroğlu ve Dicle Nur Babat altısıyla başladı.
 
Birinci set karşılıklı sayılarla başladı. Marina ile sayılar üreten ekibimiz, birinci teknik molayı 8-7 önde tamamladı. Moladan etkili oyununu sürdüren takımımız, bloklarla rakibin sayı bulmasına engel oldu. Siyah-beyazlılarımız, ikinci teknik molayı 16-11 önde tamamladı. Gabriela ve Selime ile bloklarda başarılı olan ekibimiz, rakibin farkı eritmesine engel oldu. Karşılıklı sayılarla geçen sette siyah-beyazlılarımız, bloklara takıldı ve sayı üretmekte zorlandı. Rakip sayılara engel olamayan ekibimiz, birinci seti 25-23 geride tamamladı. (0-1)
 
Takımımız, ikinci sete Marina’nın sayısıyla başladı. Toparlanan ekibimiz, ard arda bulduğu sayılarla birinci teknik molaya 8-4 önde tamamladı. Bloklarda başarılı olan ekibimiz, rakibin aradaki farkı eritmesine engel oldu. Karşılıklı sayılarla geçen sette siyah-beyazlılarımızi ikinci teknik molayı 16-15 geride tamamladı. Moladan sonra toparlanan ekibimiz, bloklarla rakibin sayı bulmasına engel oldu. Selime ile sayılar üreten ekibimiz, skora ortak oldu (20-20). Siyah-beyazlılarımız, rakip sayılara engel olamadı ve ikinci seti 26-24 geride tamaladı. (0-2)
 
Siyah-beyazlılarımız, karşılıklı sayılarla geçen mücadelede skoru lehine çevirdi (3-2). Bloklarda başarılı olan ekibimiz, skora ortak oldu (5-5). Rakip sayılara engel olamayan siyah-beyazlılarımız, birinci teknik molayı 8-5 geride tamamladı. Moladan sonra toparlanan ekibimiz, bulduğu sayılarla skoru 14-10’a getirdi. Rkibin hızlı oyunu karşısında sayı bulmakta zorlanan ekibimiz, ikinci teknik molayı 16-15 geride tamamladı. Selime ve Dicle ile sayılar üreten ekibimiz skoru 22-19 lehine çevirdi. Hızlı oyununu skora yansıtan siyah-beyazlılarımız, üçüncü seti 25-23 önde tamamladı. (1-2)
 
Dördüncü sete hızlı başlayan siyah-beyazlılarımız, bulduğu sayılarla skoru 3-2’e getirdi. Bloklarda başarılı olamayan ekibimiz, birinci teknik molayı 8-7 geride tamamladı. Karşılıklı sayılarla geçen mücadelede siyah-beyazlılarımız, Nizetich ile sayılar üretmeye devam etti. Ekibimiz, ikinci teknik molayı 16-15 önde tamamladı. Moladan sonra oyuna tutuk başlayan ekibimiz, bloklarda başarılı olamadı. Natalia ile sayılar üreten ekibimiz, skoru 21-21’e getirdi. Çekişmeli geçen mücadelede siyah-beyazlılarımız, seti 26-24 geride tamamladı. (1-3)