HABERLER

Pınar Dikici Beşiktaş Dergisi’nde!

Tiyatro ve dizi oyuncusu Pınar Dikici Beşiktaş Dergisi’ne konuştu.

Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu Pınar Dikici, özellikle televizyon dizilerindeki başarılı performansıyla seyirciyi ekrana kilitleyen bir isim... Ümit Milli’de İlayda, Kader’de Ayşe, Parmaklıklar Ardında’da Şebnem, Suna’da Elif, Tılsım Adası’nda Müge, Adanalı’da Ayşegül, Es-Es’te Menekşe, Tövbeler Tövbesi’nde Sabriye, Düşman Kardeşler’de Camalia olarak izlediğimiz Pınar Dikici, şu anda da Fatih Harbiye adlı dizide Şahika rolüyle büyük beğeni topluyor. Aynı zamanda iyi bir Beşiktaş taraftarı olan güzel oyuncu, hem kariyerini hem de Siyah Beyaz aşkını Beşiktaş Dergisi’ne anlattı. İşte o röportajdan bazı bölümler:
 
“Çok şanslıyım ki, ilkokul beşinci sınıftayken İstanbul’a taşındık ve Beşiktaş’a yerleştik. Direkt Beşiktaş Çarşısı’nın içinde büyüdüm. Alışverişimizi çarşı esnafından yapar, semt sokaklarında dolaşırdık.”
 
“Son iki senede Beşiktaş’ın ve Beşiktaş taraftarı olmanın ne demek olduğunu yaşayarak öğrendim. ‘Şövalye ruhlu çocuklar’ denir ya, gerçekten şövalye ruhlu çocukları gözlerimle gördüm.”
 
“Uç karakterleri oynamayı seviyorum. Çünkü hayatta enerjimi atabildiğim tek alan, oyunculuk... O nedenle tüm enerjimi atmak için uç bir psikopatı ya da akıl hastasını canlandırmak istiyorum.”
 
“Benim için her dizi yeni bir oyun... Hep yeni bir oyuna başlıyormuş gibi projenin içine giriyorum. Kazanırız da, kaybederiz de, önemli değil... Biz Beşiktaşlıyız, reyting kaygım yok.”
 
“Yer aldığım dizilerde, zaten elimden geldiğince gizli gizli Beşiktaş ile ilgili bir mesaj veriyorum. Özellikle kostüm olarak, başka takımların renklerini hiçbir zaman giymem.”
 
Abone olmak için: 0850 811 1903