HABERLER

14.01.2014

VOLEYBOL

Voleybolcularımız Taraftarımızdan Destek Bekliyor

Voleybolcularımız Ayça Naz İhtiyaroğlu ve Dicle Nur Babat, Kanti Schaffhausen maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

Challenge Cup 8’li final ilk maçında 15 Ocak (yarın) saat Burhan Felek Voleybol Salonu’nda yarın saat 16.00’da Kanti Schaffhausen ile karşılaşacak Bayan Voleybol Takımımız’da oyuncularımız, Ayça Naz İhtiyaroğlu ve Dicle Nur Babat internet sitemize açıklamalarda bulundu. Başarılı voleybolcularımız şunları söyledi;
 
Ayça Naz İhtiyaroğlu “Hedefimiz Final Oynamak”
“Ligin favori ekiplerinden Eczacıbaşı Vitra’yı geçtiğiimiz hafta yenerek aslında takım olarak neleri başarabileceğimizi gösterdiğimizi düşünüyorum. Şimdi ise tüm konsantrasyonumuzu Çarşamba günü İsviçre ekibi ile oynayacağımız maça çevirdik. Hem buradaki hem deplasmandaki maçı kazanıp kulübümüze ve taraftarımıza Avrupa’da bir tur daha atlama sevincini yaşatmak istiyoruz. Bu kupada hedefimiz final oynamaktır. Ligde de sürprizlerimiz devam edecek, başarılarımıza ortak olmaları ve bizi desteklemeleri için tüm taraftarlarımızı maçlarımıza bekliyoruz.”
 
Dicle Nur Babat “Turu Geçmek İstiyoruz”
 “Güzel bir devre yaşadık ve devre arasında fazla ara vermeden antrenmanlara başladık. Bu çalışmalarımızın sonucunda ikinci devrenin ilk maçında Eczacıbaşı Vitra’yı evinde mağlup ederek iyi bir galibiyet aldık. Bu galibiyet bizim için çok iyi bir başlangıç oldu. Şimdi diğer bir hedefimiz olan Challenge Cup için sahaya çıkacağız. 8’li finallerdeyiz ve bu turu da geçmek istiyoruz. Kanti maçı için hazırlıklarımız devam ediyor. Kanti Schaffhausen maçında tüm taraftarlarımızı Burhan Felek Voleybol Salonu’nda bekliyoruz.”