HABERLER

15.01.2014

VOLEYBOL

Beşiktaş:3 Kanti Schaffhausen:0

Bayan Voleybol Takımımız, Challenge Cup 8’li Final ilk maçında Kanti Schaffhausen’i 3-0 mağlup etti.

Burhan Felek Spor Salonu’nda oynanan mücadeleye takımımız; Ayça Naz İhtiyaroğlu, Marina Tumas, Seda Türkkan, Selime İlyasoğlu, Dicle Nur Babat ve Paula Yamila Nizetich altısıyla başladı.
 
Ekibimiz mücadeleye Selime’nin sayısıyla başladı. Siyah-beyazlılarımız, mücadeleye temkinli başladı. Karşılıklı sayılarla geçen mücadelede ekibimiz, birinci teknik molaya 8-7 geride tamamladı. Gabriela ve Dicle ile bloklarda başarılı olan takımımız, rakibin sayı bulmasına engel oldu. Selime ile sayı üretmeye devam eden ekibimiz, ikinci teknik molaya 16-13 önde girdi. Karşılıklı sayılarla geçen mücadele üstünlüğünü koruyan takımımız, birinci seti 25-16 önde bitirdi. (1-0)
 
İkinci set karşılıklı sayılarla başladı. İki takım da birbirine üstünlük sağlayamadı. Sete durgun başlayan takımımız, sayı bulmakta zorlandı ve birinci teknik molayı 8-5 geride tamamladı. Moladan sonra toparlanan ekibimiz, bulduğu sayılarla aradaki farkı eritti. Karşılıklı sayılarla geçen mücadelede takımımız, ikinci teknik molaya 16-14 geride girdi. Moladan sonra toparlanan takımımız, Seda Eryüz ve Nizetich ile bulduğu sayılarla aradaki farkı kapattı ve seti 25-22 önde tamamladı. (2-0)
 
Üçüncü set Marina Tumas’ın sayısıyla başladı. Sete tempolu başlayan takımımız, bulduğu sayılarla skoru 6-1’e getirdi. Bloklarla rakibin sayı bulmasına engel olan ekibimiz, birinci teknik molayı 8-3 önde tamamladı. Üstün oyununu sürdüren takımımız, ikinci teknik molaya 16-8 önde girdi. Kalan bölümde rakibine oyuna ortak olma şansı vermeyen Bayan Voleybol Takımımız, seti 25-14 maçı da 3-0 kazandı.
 
Voleybol, Hentbol, Bedensel Engelliler, Jimnastik, Atletizm, Satranç, Briç Şubeleri ile BJK Eğitim Kurumlarından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Erdal Karacan ve Genel Koordinatörümüz Levent Çifter karşılaşmayı tribünden takip etti.