HABERLER

21.11.2012

HENTBOL

Hentbolda Avrupa Kupası Heyecanı

Hentbol Takımımız, EHF Kupası 3. tur ilk maçında Norveç’in Haslum HK takımıyla deplasmanda karşılaşacak.

EHF Şampiyonlar Ligi ön eleme turunda Dinamo Minsk’e elendikten sonra EHF Kupası 2. turunda Odorheiu Secuiesc takımını eleyerek bir üst tura yükselen siyah-beyazlılarımız, 3. turda Norveç temsilcisi Haslum HK ile EHF Kupası’nda en iyi 16 takım arasına girme mücadelesi verecek.
İlk maçı deplasmanda oynayacak olan Hentbol Takımımız, bu maç için 23 Kasım Cuma günü Norveç’in başkenti Oslo’ya hareket edecek.
24 Kasım Cumartesi günü Nadderudhallen Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşma 19.00’da başlayacak. Rövanş mücadelesi ise 2 Aralık Pazar günü saat 15.00’de Süleyman Seba Spor Salonu’nda oynanacak.
 
‘Hedefimiz İlk 16’ya Kalmak’
 
Haslum HK maçıyla ilgili internet sitemize açıklamalarda bulunan Hentbol Takımı Antrenörümüz Müfit Arın, bir üst tura çıkmak için şansların eşit olduğunu belirterek, “Güçlü bir takımla oynayacağız. Bunun bilincindeyiz. Takımımızda Ozan ve Zelic’in hafif sakatlıkları var ve tedavileri devam ediyor.  İlk maçı deplasmanda oynayacağız. Amacımız oradan avantajlı bir skorla dönerek ilk  16’ya kalmak. Bunun için ne gerekiyorsa yapacağız” diye konuştu.
 
NOT: Hentbol Takımımız’ın iç saha maçlarını taraftarlarımız ücretsiz olarak izleyebilirler.