HABERLER

19.11.2012

HENTBOL

Beşiktaş:24 İzmir Bş. Bld.:24

Hentbol Takımımız, Süper Lig 7. hafta maçında karşılaştığı İzmir Bş.Bld. ile 24-24 berabere kaldı.

Esenler Hakkı Başar Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmaya siyah-beyazlılarımız; İbrahim Demir, Uğur Çoban, Ercan Aşıkoğlu, Ramazan Döne, Viktor Ladyko, Şenol Boyar ve Tolga Özbahar yedisi ile başladı.
 
İlk dakikaları karşılıklı gollerle geçen maçta siyah-beyazlılarımız, Ercan Aşıkğlu ve Uğur Çoban ikilisinin kanat ataklarından bulduğu gollerle skor üstünlüğü eline geçirdi. Skor avantajını iyi değerlendiren takımımız, iyi savunma yapıp hızlı hücumlardan bulduğu gollerle oyundaki hakimiyetini devrenin bitimine kadar sürdürdü ve soyunma odasına 16-14 galip gitti.
 
Takımımız, ikinci yarıya tutuk başladı. Rakibine savunmada boşluklar veren siyah-beyazlılarımız, hücumda da arzuladığı ritmi yakalayamayınca konuk ekip farkı kapadı. Ekibimiz, sert savunma yapan rakibine karşı, Ramazan Döne ve Tolga Özbahar ikilisiyle skor üretse de savunmada yaptığı hatalar nedeniyle, farkı bir türlü açamadı ve karşılaşmanın son 10 dakikasına 22-22 berabere girdi. Kalan bölümde sert savunma yapan rakibine karşı galibiyeti getirecek golleri bir türlü bulamayan siyah-beyazlılarımız, salondan 24-24 beraberlikle ayrıldı.