HABERLER

22.05.2012

GÜNCEL HABERLER

Feridun Düzağaç’tan Kulübümüze Ziyaret

Sanatçı Feridun Düzağaç, kulübümüzü ziyaret etti.

Başkanımız Fikret Orman ve İcra Kurulu Başkanımız Cem Bilge, sanatçı Feridun Düzağaç’ı Akaretler’deki kulüp binamızda ağırladı.
 
Kulübümüze ilk kez ziyarette bulunduğunu ifade eden Feridun Düzağaç, “Beşiktaş kulübü başkanlık koltuğuna bu zor göreve yakışan birisinin oturmasından dolayı çok mutluyum. Başkanımıza, bu ince davetinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Taraftarlarımızın iyimser havayı hissettiklerini düşünüyorum. Başkanımız ve yönetim kurulunda bulunan değerli çalışma arkadaşlarının büyük bir çaba göstererek kulübümüzü hak ettiği aydınlık günlere kavuşturacağına olan inancım tam. Beşiktaş arması, dünyanın en renkli oyuncusundan daha değerlidir. Beşiktaş gönül işidir ve tünelin ucu aydınlıktır.” diye konuştu.
 
Feridun Düzağaç’ın ziyaretinden memnuniyet duyduğunu dile getiren Başkanımız Fikret Orman, şunları söyledi:
 
“Beşiktaş, herkesin kulübüdür. Bu kulüp, bize Atatürk’ten, Hakkı Baba’dan, Süleyman Seba’dan miras kalmıştır. Kapımız herkese açık. Camiada bütünleşmeyi gerçekleştirmek istiyoruz. Feridun Düzağaç’la projeler hakkında konuştuk. Biz ona sormadan kendisi arka arkaya fikirlerini sıraladı. Kendisiyle bir Beşiktaşlı olarak gurur duyuyorum.”