HABERLER

22.05.2012

GÜNCEL HABERLER

Sinan Vardar Başkanımızı Ziyaret Etti

Yönetim Kurulu eski üyelerimizden Sinan Vardar, Başkanımız Fikret Orman'ı ziyaret ederek fikir alışverişinde bulundu.

Başkanımız Fikret Orman, yönetim kurulu eski üyelerimizden Sinan Vardar’ı Akaretler’deki kulüp binamızda ağırladı.
Başkanımız Fikret Orman’ın bu zor dönemde yoğun bir şekilde çalıştığını belirten Sinan Vardar, “Kulübe bu zorlu süreçte sahip çıktıları için teşekkür ediyorum. İcraatları ve söylemleriyle doğru yolda olduklarınının sinyalini veriyorlar. Kulübümüze maddi manevi her türlüğ desteği vermeye hazırım. Zaman birlik olma zamanı. Özellikle maddi gücü iyi olan Beşiktaşlıların destekleri bu zor dönemde çok önemli. Başkanımla neler yapabileceğimizi konuştuk. Biz büyük bir camiayız, bu dönemi de atlatırız. Önümüzdeki sezondan itibaren şampiyonluk için Türkiye’nın yine en iddialı takımı Beşiktaş olacak” diye konuştu.
Altyapı konusunda tecrübe sahibi olan Sinan Vardar’ın fikirlerinden faydalanmak istediklerini belirten Başkanımız Fikret Orman ise şunları söyledi:
“Sinan Vardar, Beşiktaşımız’da altyapı için çok emek ve zaman harcamıştır. Altyapı ve A takım koordineli çalışmak zorunda, aksi durumda verim almanız imkansız. Takımlar arasındaki koordinasyonu sağlamak istiyoruz. Bu konu hakkında kendisinden destek almak istedik. Bütün Beşiktaşlılar el ele vererek başarılı işler yapmak istiyoruz. Sinan Vardar’a değerli fikirlerini bizimle paylaştığı için şükranlarımı sunuyorum.”