HABERLER

Beşiktaş Dergisi Ekim Sayısı Çıktı

Beşiktaşımıza dair tüm detayların yer aldığı “Namağlup Tek Şampiyon Beşiktaş” Dergisi, Beşiktaşımızın yıldız forveti Michy Batshuayi ve Hentbol Takımımızın Başantrenörü Mehmet Korer Koral özel röportajları, Beşiktaş sevdalısı Ece Mumay ile gerçekleştirdiğimiz söyleşi ve hazırladığımız diğer içerikler ile taraftarlarımızın beğenisine sunuldu.

Başkanımız Ahmet Nur Çebi’nin Beşiktaş Ailesi’ne mesajlarını içeren makalesiyle başlayan dergimizde, Beşiktaşımızın tarihindeki unutulmaz hikayeler, gerçekleştirdiğimiz özel röportajlar ve daha nice içerikler Beşiktaş Dergisi ekim sayısında.

Beşiktaşımıza dair detayların yer aldığı ekim sayımızın içeriğinde ise şu satır başlarına yer verildi:

Başkanımız Ahmet Nur Çebi: “Tribünlerde küfüre izin vermeyelim”

Başkanımız Ahmet Nur Çebi, tribünlerde Beşiktaşımızı desteklerken küfürlü tezahüratlarda bulunulmamasının altını çizerken, küfür kaynaklı cezalardan kulübümüzü hep birlikte korumamız gerektiğini ifade etti.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun!

Geçmişten bugüne, bugünden geleceğe… Cumhuriyet değerleri ve sonsuza dek verdiğimiz sözlerle el ele yürüdüğümüz BJK-KABATAŞ Vakfı Okulları ile birlikte Vodafone Park’ta gerçekleştirilen özel etkinlikte bir aradaydık. Atatürk ve silah arkadaşlarının mücadelesiyle açılan bu ışıklı yolda, Atatürk ilkelerini benimseyerek ilerlemekten mutluluk duyuyoruz. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun!

Divan Kurulu Toplantımızdan Notlar

Başkanımız Ahmet Nur Çebi’nin, Yönetim Kurulu Üyelerimizin, Divan Kurulu Başkanımız Tevfik Yamantürk’ün ve Divan Başkanlık Kurulu Üyelerimizin hazır bulunduğu Divan Kurulu Toplantısı’ndan özel notları Beşiktaş Dergisi okuyucuları için derledik.

Michy Batshuayi: “Beşiktaş çok yükseklerde uçan üst seviye bir takım”

Samimi açıklamalarıyla futbol sevgisinden, Beşiktaşımıza olan bağlılığından ve bilinmeyen özelliklerinden bahseden yıldız forvetimiz Michy Batshuayi ile gerçekleştirdiğimiz özel röportajımız Beşiktaş Dergisi ekim sayısında.

Beşiktaş Sözlüğü: Bereket

Kurumsal İletişim Müdürümüz- Yönetmen Armağan Pekkaya’nın kalemiyle oluşturulan Beşiktaş Sözlüğü, ekim sayısında “Bereket” kelimesine yer veriyor.

Mehmet Korer Koral: “Avrupa’da başarı vadediyorum”

Hentbol Şubemizde gerçekleştirilen yapılanma ve yenilikler ile birlikte takımımızın Başantrenörlüğüne getirilen Mehmet Korer Koral ile gerçekleştirdiğimiz özel röportajımız Beşiktaş Dergisi’nde sizlerle birlikte.

İrem Naz Topuz: “Beşiktaş taraftarının her zaman eşsiz bir taraftar olduğunu biliyordum”

Beşiktaş HDI Sigorta Kadın Basketbol Takımımızın başarılı sporcusu İrem Naz Topuz ile Beşiktaş Dergisi ekim sayısında basketbola başlama anından bugününe kadar geçen yaşam hikayesini konuştuk.

Boğaza Nazır Bir Tarih: Çırağan-Yıldız

Gözleri enfes İstanbul Boğazı’nı görürken, elleri zümrüt yeşili Yıldız Parkı’nı sıkı sıkı tutuyor. Değeri mimarisiyle, tarihi güzelliğiyle harmanlanıyor. İnsanı hayran bırakan yapısıyla bir de Şeref Stadı’na ev sahipliği yapıyor. Çırağan Sarayı’nın hikayesi ve yıllar içindeki dönüşümünü “Semt Bizim” köşemizde kaleme aldık.

Beşiktaş E-spor Yöneticisi Erman İpçi: “Beşiktaş E-spor Şubesi dünyada bu işe yatırım yapan ilk spor kulübü”

Ekranlardan uçsuz bucaksız bir dünyaya taşınan E-sporu ve bu alanda dünyada ilk olmayı başarmış olan Beşiktaş E-spor Şubesi’ni tüm ayrıntılarıyla Beşiktaş E-spor Yöneticisi Erman İpçi ile konuştuk.

Ece Mumay: “Beşiktaş’a yakın olmamak mümkün değil”

Yaşamında kalemini gönül bağıyla düğüm, müziğini hikayesine yoldaş etmiş genç bir kadın Ece Mumay. İlmek ilmek işlediği hikayesini Beşiktaş Dergisi okuyucuları için anlattı.

Beşiktaşımızın İlk Yabancı Futbolcuları: Tibor Szalay ve Joe Erwin Kuzman

Tarihin sayfalarını biraz karıştırdığınızda hikaye zenginliğiyle 1960’ların kapısı bir anda aralanır. Yıllara meydan okuyan tüm yaşanmışlıklarda derin izlere rastlarsınız. O izleri oluşturan her bir sayfada ise yılların arasına darbe vuran olaylarla, umuda açılan kapılarla, kapılardan içeri giren unutulmayan isimlerle tanışırsınız. Tanışmaktan son derece memnun olduğumuz iki baş kahramanın Budapeşte’den Dolmabahçe’ye uzanan hikayeleri Beşiktaş Dergisi’nde.

Futbol Tarihine İz Bırakmış İkonik Kaptanlar

Futbol dünyasında kaptanlık yapma şansı elde etmiş, kulübün bayrak adamı olarak görülen efsane isimler Beşiktaş Dergisi’nde.