HABERLER

Beşiktaş Dergisi Eylül Sayısı Çıktı

Beşiktaşımıza dair tüm detayların yer aldığı “Namağlup Tek Şampiyon Beşiktaş” Dergisi, Beşiktaşımızın başarılı defans oyuncusu Valentin Rosier ve Beşiktaş Sportif A.Ş. Perakende Direktörümüz Aydın Sun özel röportajları, kadromuza dahil ettiğimiz futbolcularımızın hikayeleri ve hazırlanan diğer özel içerikler ile taraftarlarımızın beğenisine sunuldu.

Başkanımız Ahmet Nur Çebi’nin Beşiktaş Ailesi’ne mesajlarını içeren makalesiyle başlayan dergimizde, Şampiyonlar Ligi serüvenini içeren detaylar ve Devler Arenası ile ilgili önemli başlıklar okuyucularımız ile buluşacak.

Beşiktaşımıza dair detayların yer aldığı eylül sayımızın içeriğinde ise şu satır başlarına yer verildi:

Başkanımız Ahmet Nur Çebi: “Bizim başarımız, Türk futbolunun başarısı olacak”

Başkanımız Ahmet Nur Çebi, Siyah Beyazlılarımızın ülkemizi temsil edeceği Şampiyonlar Ligi’nde elde edilecek başarıların Türk futbolunun başarısı olacağını ifade etti.

Valentin Rosier: “I am a child of Beşiktaş”

Beşiktaşımızın başarılı defans oyuncusu Valentin Rosier yeni sezonda Siyah Beyaz formayla kariyerine devam ediyor. Transfer süreci, Beşiktaşımıza olan sevgisi ve daha önce hiç bilmediğiniz detaylar ile Valentin Rosier özel röportajı Beşiktaş Dergisi eylül sayısında.

Beşiktaş yeniden Devler Arenası’nda

Üç sezon aradan sonra Devler Arenası hasretini sona erdiren Beşiktaşımız, bir kez daha en iyi takımlar arasındaki yerini aldı. İlk kez İstanbul’un ve Beşiktaşımızın ev sahipliğinde gerçekleştirilen Şampiyonlar Ligi kura çekimlerinde ise Kara Kartallarımızın rakipleri belli oldu. Borussia Dortmund, Sporting Lizbon ve Ajax takımlarıyla karşılaşacak Beşiktaşımıza yürekten başarılar diliyoruz.

Yeni Kara Kartallar

Her futbolcunun bir hikayesi var. Kimi taşları tek tek koyarak zirveye çıkmış, kimi önünde açılan yola ışık tutarak. Tüm bu farklılıklara rağmen şimdi herkesin hikayesi bir. Ve bu hikayeleri oluşturan, Siyah Beyaz armayı göğsünde taşıyan yeni Kara Kartalların hikayesi ise oldukça ilgi çekici. Hepsi ve daha fazlası Beşiktaş Dergisi’nde.

Aydın Sun: “Kulübün bizlere ışık tutan bir hikayesi var”

Beşiktaş Sportif A.Ş. Perakende Direktörümüz Aydın Sun, Beşiktaş Dergisi’ne verdiği özel röportajda Kartal Yuvası mağazalarının yönetimi ile ilgili detayları paylaştı.

Erdal Erdinç: “Yarım kalan bir hikayeyi tamamlamak için geldim”

Beşiktaş HDI Sigorta Kadın Basketbol Takımımızın Başantrenörü Erdal Erdinç, Beşiktaş Dergisi okuyucuları için verdiği özel röportajda “Kulüp, kadın basketbol takımında benimle birlikte çalışmak istediklerini ilettiklerinde seve seve kabul ettim. Yarım kalan bir hikayeyi tamamlamak için geldiğimi hissediyorum” ifadelerini kullandı.

Yolun Açık Olsun Alperen

Kariyerine NBA’de devam eden Siyah Beyazın yetenekli basketbolcusu için Beşiktaş Icrypex Basketbol Takımı Başantrenörü Ahmet Kandemir, Alperen ile ilgili görüşlerini belirtti. Kandemir: “Alperen, son yıllarda Türk basketbolunun çıkardığı en büyük yeteneklerden biri. Beşiktaş’a geldikten sonra on ay gibi çok kısa bir zamanda kendisini çok geliştirdi. Saha ve oyun görüşü yeteneğini çok iyi kullanarak herkesin dikkatini çekmeyi başardı. Şimdilerde bambaşka bir sahnede yer alacak. Beşiktaş camiasını ve Türk futbolunu en iyi şekilde temsil edeceğinden hiç şüphem yok. Alperen’in adını, uzun yıllar en iyi şekilde duyacağımıza eminim.”

Barış Murat Yağcı: “Hayatımı Siyah Beyaz ve Kırmızı renklerle ifade ediyorum”

Beşiktaş ile ilgili işler yapmak, hayatımdaki en önemli kural diyen Barış Murat Yağcı ile gerçekleştirdiğimiz özel röportajımız Beşiktaş Dergisi eylül sayısında.

Tokyo 2020’ye veda

“Daha hızlı, daha yüksek, daha güçlü” sloganıyla mücadele eden binlerce sporcu ve ülkemize madalyalar kazandıran sporcularımızın ter döktüğü Tokyo 2020 yolculuğu son erdi. Müsabakaları ve vedanın ardından yaşanan tüm detaylar sizler için kaleme aldık.