HABERLER

Beşiktaş Dergisi Temmuz Sayısı Dopdolu

Beşiktaşımız’a dair tüm detayların yer aldığı “Namağlup Tek Şampiyon Beşiktaş” Dergisi, “Yeniden yapılanma” projesinin detayları, Ersin Destanoğlu, TMOK Başkanı Prof. Dr. Uğur Erdener özel röportajları ve daha niceleri ile taraftarlarımızın beğenisine sunuldu.

Başkanımız Ahmet Nur Çebi’nin, Beşiktaş Ailesi’ne mesajlarını içeren makalesiyle başlayan dergimizde, “Yeniden yapılanmanın meyveleri” özel dosyası ile Mesut Çebi, Ömer Aras, Zeki Karalı ve Burhan Özel, amatör branşlarımızdaki “Yeniden yapılanma” projesini ve yenilenen tesisleri Beşiktaş Dergisi okuyucuları için anlattı.

Beşiktaşımız’a dair detayların yer aldığı temmuz sayımızın içeriğinde ise şu satır başlarına yer verildi:

Başkanımız Ahmet Nur Çebi: “‘Bırakmam Seni” kampanyasına katılmaya davet ediyorum.

Başkanımız Ahmet Nur Çebi, taraftarlarımıza “Bırakmam Seni” kampanyamızın devam ettiğini hatırlatarak, taraftarlarımızı BIRAKMAM yazıp 1903’e SMS atmaya davet etti.

“Yeniden Yapılanmanın Meyveleri” Özel Dosya
Kulübümüzün büyük bir titizlikle üzerinde çalıştığı "Yeniden yapılanma" organizasyonunun başarı anlamında ilk meyvelerinden olan A Takım kalecimiz Ersin Destanoğlu, Dünya Şampiyonu güreşçimiz Ufuk Yılmaz ve Milli atletimiz Şilan Ayyıldız ile özel röportajlarla birlikte organizasyonun detaylarını Beşiktaş Hentbol Şubesi Sorumlusu Mesut Çebi’den, Boks Şubesi İdari Menajeri Zeki Karalı’dan, Güreş Şubesi İdari Menajer Yardımcısı Burhan Özel’den, Atletizm Şube Sorumlusu Ömer Aras’tan dinledik. Geleceğimizin en parlak hali olan ve büyük adımlarla projelerini yürüten Beşiktaş Spor Okulları’nın çalışmalarını sizler için kaleme aldık.

Ersin Destanoğlu: “Sergen Hoca ile konuşmam beni hayallerime yaklaştırdı”
Kalecimiz Ersin Destanoğlu, taraftarın önünde oynama isteğiyle süslediği hayallerini Siyah-Beyaz renklerle parlatmaya devam ediyor. Öz kaynak sporcumuz Ersin Destanoğlu, başarısının sırlarını Beşiktaş Dergisi okuyucuları için anlattı.


Ufuk Yılmaz: “Bir telefon ile Dünya Şampiyonu olduğumu öğrendim”
Siyah-Beyaz arma ile güreş müsabakalarında şampiyonluklar elde eden Ufuk Yılmaz, Dünya Şampiyonluğu hikayesini ve güreş branşıyla ilgili özel açıklamalarını Beşiktaş Dergisi okuyucuları ile anlattı.

Şilan Ayyıldız: “Koştuktan sonra yürürken hayatın yavaşladığını düşünüyorum”
Durmadan koşan, henüz yirmi bir yaşında olmasına rağmen 100’ü aşkın madalyasının gururuyla yeni şampiyonluklara hazırlanan Milli atletimiz Şilan Ayyıldız’ın, atletizm ile ilgili hikayesi temmuz sayısında sizleri bekliyor.

Hentbolun Değişim Rüzgarı
Beşiktaşımız’ın spora ve sporcuya verdiği değer, yenilenmenin ve değişimin temelini oluşturuyor. İlgimizi ve heyecanımızı asla kaybetmediğimiz hentbol branşımızdaki değişim rüzgarını, Beşiktaş Hentbol Şube Sorumlusu Mesut Çebi röportajı ile birlikte sizler için kaleme aldık.

Yeni Tesisler Büyüyen Hedefler
Amatör branşlarımızda “Yeniden yapılanma” projesiyle dikkatleri üzerine çeken kulübümüz yeni tesisleri ve çalışmalarıyla madalyalara koşmaya devam ediyor. Amatör branşlarımıza dair tüm detayları sizler için hazırladık.

Beşiktaş Spor Okulları “Geleceğin En Parlak Hali”
Beşiktaş Spor Okulları, her bir sporcumuzun geleceğinin mutluluklarımız kadar parlak olmasını hedefleyerek çalışmalarını yürütüyor. Beşiktaş Spor Okulları’nın vizyonu ve hedefleri Beşiktaş Dergisi temmuz sayısında.

Beşiktaş Şeref’tir, Şeref Beşiktaş’tır.
Yaşamını Beşiktaşımız için feda eden futbol şubesi kurucumuz Ahmet Şerafettin Bey’i vefatının 88. yılında hasret, saygı ve minnet ile anıyoruz. Tüm Beşiktaşlılar olarak kendimizi Şeref Bey’in bir evladı, bir torunu olarak gördüğümüz bu sonsuz bağlılıkta Şeref Bey’in hikayesini sizler için kaleme aldık.

“As Bayrakları As Türkiye Siyah Beyaz”
Yeryüzünü aydınlatacak ışık neredeyse Beşiktaşımız’ın bayrağı oradaydı. Yeryüzündeki her bir noktayı kupalarımızın aydınlığı ile parlayan renklerimizle donatan taraftarlarımıza sonsuz teşekkürler. Caddelerden sokaklara, evlerden binalara kadar Siyah-Beyaz renklerle süslenen her yerin eşsiz görselleri sizleri bekliyor.

“Boğazın Efendileri”
Boğaziçi’ni geçen Beşiktaş Donanması’nın asaletini, kazanılan kupaların gururuyla harmanlayarak tuvaline yansıtan Nihat Evren Derman’ın “Boğazın Efendileri” isimli çalışması Beşiktaş Dergisi temmuz sayısında.

Eypio: “Afganistan’dan gelip Beşiktaş’ı nasıl bu kadar sevdin?”
Küçük yaşlardan itibaren hem kelimelerin gücünü hem de Siyah-Beyaz’ın değerini keşfeden Eypio ile özel röportajımız Beşiktaş Dergisi temmuz sayısında.

TMOK Başkanı Prof. Dr. Uğur Erdener: “Tokyo 2020’nin başarılı geçeceğine inanıyorum”
Yaşları, branşları, cinsiyetleri fark etmeksizin aynı azimle, aynı bütünlük bilinci ile çalışmalarını yürüten ve olimpiyat müsabakaları için gün sayan sporcularımızın bu serüvende yaşadıkları tüm detayları TMOK Başkanı Prof. Dr. Uğur Erdener ile konuştuk.

Torosların Anası, Cumhuriyetin Kızı Halet Çambel
Siyah Beyaz renklerle 1936 Berlin Olimpiyatları’nda adıyla damga vuran Halet Çambel’in herkese örnek olacak benzersiz hayat hikayesini sizler için kaleme aldık.

Levent Sait Genç “LSG BJK Arşivi”
Beşiktaşımız’ı anlatan 4400 maç, 70 bin satır. Tam otuz beş senedir elle yazılan, Beşiktaşımız’a dair bir arşiv. “LSG BJK Arşivi”nin oluşturulma hikayesini Levent Sait Genç’ten dinledik.