HABERLER

Beşiktaş Dergisi Nisan Sayısı Dopdolu

Futbol Takımımızın; hırsı, direnci ve oyun zekası ile ön plana çıkan oyuncusu Josef de Souza’nın kapağında yer aldığı ”Namağlup Tek Şampiyon Beşiktaş” dergisi, dopdolu söyleşiler ve camiamızdan haberler ile taraftarlarımızın beğenisine sunuldu.

Başkanımız Ahmet Nur Çebi’nin Beşiktaş Ailesi’ne mesajlarını içeren dergimizde, Yönetim Kurulu Üyemiz Fırat Fidan da ”Beşiktaş Modeli”ni oluşturma yolunda yapılan çalışmalardan bahsetti.

Beşiktaşımızın geçtiğimiz ayki maçlarından detayların yer aldığı dergimizin içeriğinden satır başları ise şöyle:

Josef de Souza: ”Mayıs ayında teknelerimizi boğazda görmek istiyorum”

Başarılı orta sahamız Josef de Souza, çocukluk günlerinden Beşiktaş’a uzanan süreci dergimiz okuyucuları için anlattı. Beşiktaş’a şampiyonluk yaşamak için geldiğini vurgulayan Brezilyalı oyuncumuz ”Mayıs ayında boğazın bizim kutlama teknelerimizle dolduğunu görmek istiyorum” diyerek bu hedef doğrultusundaki inancını ifade etti.

Beşiktaş Vodafone Takımımız Sahada

TFF’nin Kadınlar Ligi’ni yeniden başlatma kararını açıklamasının ardından konuklarımız Beşiktaş Vodafone Kadın Futbol Takımının iki oyuncusu Başak Gündoğdu ve Fatma Şahin oldu. Başak ve Fatma, futbola başlama hikayelerinden Beşiktaş ile olan serüvenlerinin detaylarına kadar tüm merak edilenleri nisan sayımızda dergimizin okuyucularına anlattı.

Gürhan Altundaşar: “Yarınlar bizim”

Ekranların sevilen komedi programı Çok Güzel Hareketler 2’nin sevilen oyuncusu Gürhan Altundaşar, Beşiktaş’a olan aşkını taraftarlarımızla paylaştı. “Beşiktaş benim için anlatılmaz yaşanır. Beşiktaş’a olan sevgimi sizlere kelimelerle ifade edebileceğimi zannetmiyorum. Her daim her zaman yanındayım ve hiçbir zaman da bırakmam bu aşkı” diyen başarılı oyuncunun bilinmeyenleri ve çok daha fazlası Beşiktaş Dergisi’nin Nisan sayısında.

Dorde Miliç ile gelen şampiyonluğun hikayesi, Aksaray Beşiktaşlılar Derneği, BJK-KABATAŞ VAKFI Okulları, kültür-sanat- teknoloji dünyasından gelişmeler ve çok daha fazlasına dergimizin nisan ayı sayısında ulaşabilirsiniz.