HABERLER

Beşiktaş Dergisi Şubat Sayısı Capcanlı

Futbol Takımızın neşeli fakat rakiplerimiz için amansız sol kanat oyuncusu Georges Nkoudou’nun kapağında çok özel bir formayla yer aldığı “Namağlup Tek Şampiyon Beşiktaş” dergisinin şubat sayısı, renkli röportaj ve haberlerle taraftarlarımızın beğenisine sunuldu. Dergimiz, Siyah Beyaz dünyadan çarpıcı detaylarla kapınızda...

Başkanımız Ahmet Nur Çebi’nin Beşiktaş Ailesi’ne mesajlarını içeren dergimize konuşan Taraftar ve Süleyman Seba ile Akatlar Tesisleri’nden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Bilgihan Sürmen, bu iki alanda yapılan çalışmaları, taraftar-kulüp ilişkilerini ve heyecan verici yeni projeleri dergimize anlattı. Şubat sayımızda, futbol takımımız adına fırtına gibi geçen bir ayın tüm detaylarını tarihe not düştük.

Georges Nkoudou: “Forma için her şeyi yaparım”

“Madem sırtınızda bu forma var, o zaman bunu gururla taşımalısınız. Kendi adıma konuşacak olursam, bu takımı hep zirvede tutmak için her şeyi yaparım, her an savaşırım” diyen Nkoudou’nun röportajının satır aralarında zafere inancın kanıtlarını bulacaksınız. Profesyonel futbolculuğa uzanan serüvenini de anlatan Nkoudou, “Kale önünde daha etkili olmak için çalışıyorum. Golse gol, asistse asist. Frikik çalışıyorum” diyor.

Bir inat öyküsü: Ramazan Döne

Bir başka sporcu röportajımız ise göğsümüzü kabartan hentbol takımımız Beşiktaş Aygaz’ın kaptanı, tecrübeli ve yılmaz ağabeyi Ramazan Döne ile. Bu detaylı portreyi sporun her dalına ilgi duyanlar ve profesyonel sporcu adaylarına özellikle öneririz. Döne, Biz 11 sene üst üste şampiyon olduk. O dönem ne kadar kupa varsa hepsini almıştık. Neredeyse her sene üç kupayı da alıyorduk. Beşiktaş’ın iyi olması diğer kulüpleri kamçılamalıydı” derken, bu sezon içinse “Kadromuz epey gençleşti ama hedef anlamında bir şey değiştirmedik. Bu sene de şampiyon olacağımızı düşünüyorum” diye ekliyor.

Burak Sarımola ile semtten ve setten....

Beşiktaşlı aktör Burak Sarımola, “semtten sete, setten semte” geçen ilk gençlik yıllarını, oyunculuğundaki önemli dönüşümü, gelmekte olan projeleri ve elbette Siyah Beyaz öykülerini dergimize anlattı. Sarımola, “Endüstriyel futbol çağındayız ama bu sezon, müthiş zevk aldığım bir sezon. Bunun en önemli yanı da şu ki Sergen Yalçın’a inandık... Takım ruhla oynuyor, takım olarak oynuyor” diyor.

Beşiktaş Sözlüğü’nde “Sabır”

Beşiktaş Sözlüğü’nde bu ay “Sabır” var. Sportif alanlarda yaşadığımız mücadeleler, sözcüğün kulübümüz adına ne kadar değerli olduğunun kanıtı adeta.

Gazeteci ağabeyimiz Faik Gürses de tarihten çarpıcı transfer anılarını sandıktan çekip anlattı şubat sayımızda.

Ocak ayında kaybettiğimiz unutulmaz kalecimiz Varol Ürkmez’i ise saygıyla andık. Sözcükler kifayetsiz kalsa da...

Ayrıca...

İstanbul’da yaşadıkları halde Beşiktaş’a doyamayan, aşkını semte de taşıyan Avcılar Beşiktaşlı Taraftarlar Derneği, Siyah Beyaz Filmler köşemizde çarpıcı spor öyküsü “Kızgın Boğa”,  BJK-Kabataş Vakfı Okulları’ndan faydalı bilgiler, futbol iktisadı ve sponsorluk değerlendirmesi, Beşiktaşımızın sosyal medyadaki yansımaları, kulübümüzden ve branşlarımızdan haberler, teknoloji dünyasındaki yenilikler, Gurur Tablosu, Sizden Gelenler...  Hepsi ve daha fazlası şubat sayımızda.

Beşiktaş Dergisi’ne abone olmak için 0212 981 19 03 numaralı telefonu arayabilirsiniz.