HABERLER

Beşiktaş Dergisi Ocak Sayısı Yayında

Kapağında genç futbolcumuz Dorukhan toköz’ün yer aldığı Beşiktaş Dergisi ocak sayısı yayınlandı.

Beşiktaş Dergisi’ni bjk.com.tr adresine girerek veya Beşiktaş JK uygulamasını indirerek telefonlarınızdan, tabletlerinizden ve bilgisayarlarınızdan okuyabilirsiniz.

Beşiktaş Dergisi’nin size özel hazırladığı posterleri, bilgisayarlarınıza ve cep telefonlarınıza indirebilir, dileğinizi baskı yaptırıp duvarlarınıza asabilirsiniz. Bu ay 2018 takvimi, ikinci yarı fikstürü, Dorukhan Toköz ve Şeref Bey’in posterleri hediye... Dilediğiniz mobil duvar kağıtlarını da indirebilir, cep telefonlarınızı Beşiktaş’la süsleyebilirsiniz.

İşte Beşiktaş Dergisi’nde yer alan konularımız:

* Başkanımız Sayın Fikret Orman’ın Beşiktaş ailesine mesajları...

* Fahrettin Cansever, Siyah-Beyaz forma ile 126 maç oynadı ve rakip kalelere 16 gol attı. 1949 ile 1955 yılları arasında Beşiktaş’ın elde ettiği 1950, 1951, 1952 ve 1954 lig şampiyonluklarında orta saha oyuncusu olarak büyük katkıda bulundu ve yıldızlaştı. Dergimizin bu sayısını şampiyon ve milli futbolcu Fahrettin Cansever’e ithaf ediyoruz.

* Dorukhan Toköz, Beşiktaş Dergisi’nin kapağına konuk oldu.

Beşiktaşımız’a sezon başında transfer olduğunda genç yaşı ve mücadeleci yapısıyla “geleceğin futbolcusu” olarak gösteriliyordu. İlk on birde şans bulup bulamayacağı merak konusuydu. Ama o formayı bir kaptı, bir daha bırakmadı. Kısa sürede tribünlerin sevgilisi haline geldi. İlk yarının son maçında şanssız bir sakatlık yaşasa da devre arası kampında takıma katılacak olan genç futbolcuya hakkında merak ettiğimiz her şeyi sorduk.

* Ressam Nihat Evren Derman’ın “Arabalılar Şampiyonluk Konvoyunda” isimli yağlıboya çizimi ve hikayesi Beşiktaş Dergisi ocak sayısında... Dijital posteri bjk.com.tr adresinde...

* Beşiktaş Kadın A Takım Baş Antrenörümüz Aziz Akkaya, uzun yıllardır kulübümüzde görev alan, önemli emektarlardan birisi... Kadın Basketbol Takımımız’ı 2004-2005 sezonunda Türkiye Ligi Şampiyonluğu’na taşıyan Aziz Akkaya, 2006 yılında Cumhurbaşkanlığı Kupası’nı kazanan takımımızın başında yer aldı. Kadın basketbolcularımızı ligde ve kupalarda birçok kez finale taşıyan başarılı çalıştırıcının milli takımlarda da birçok başarısı bulunuyor. Çok özel röportajı Beşiktaş Dergisi ocak sayısında...

* Hentbolda orta oyun kurucu, bence hücumda pivotla beraber en önemli mevki. Adı üstünde zaten... Orta oyun kurucu mevkisinde oynamak, hücumu yönlendireceği bölgeyi seçme, pas vermeyi ya da şut atmayı tercih etme gibi stratejik kararları anlık düşünmeyi ve uygulamayı gerektiriyor. İşte tüm bu anlattıklarımın vücut bulmuş hali Onur Ersin. Başarılı hentbolcumuz, tüm sorularımızı içtenlikle yanıtladı.

* Pasörlükten gelme, yıldız milli olmuş, yirmi yılı aşkındır voleybol oynayan, Beşiktaş’ın müzesindeki dört Balkan Kupası’ndan üçü alınırken takımda olan ve bu kupalar kazanılırken ciddi katkılar vermiş Beşiktaş Kadın Voleybol Takımımız’ın liberosu Pınar Eren Atasever ile çok keyifli ve bir o kadar da samimi bir röportaj yaptık.

* Beşiktaş Kadın Futbol Takımı Oyuncumuz Başak Gündoğdu, ayın anketinde... Futbolcumuz hakkında bilmediğiniz her şey bu ankette... İlkleri, enleri, hayalleri, hayat felsefesi ve daha fazlası...

* Tarih 15 Ekim 1989... Yer İstanbul Ali Sami Yen Stadı... Beşiktaş-Adana Demirspor maçı... Ve tarihi bir skor: 10-0... O günü, gol atandan gol yiyene, gazetecisinden tribündeki taraftara kadar herkese sorduk. Adana Demirspor kalecisi Haluk’un kurtardığı bir şut sonrası “Metin yeter ya... 10 oldu...” şeklindeki sözleri; Metin Tekin’in “Her girdiğimiz pozisyon gol oluyordu” diye hatırladığı o gün…

* Kulübümüz, espor’a büyük yatırım yaparak dünyanın en iyilerini bünyesine katarken, gerek kadın gerekse de erkek takımlarımız önemli başarılar elde ediyor. Dünyanın en iyi Street Fighter oyuncularından Olivier “Luffy” Hay da, Paris’te yapılan Red Bull Kumite’de Beşiktaş’ı temsil etti. Luffy ile hem bu turnuvayı, hem de espor yaşamını konuştuk.

* Futbol takımımızın aralık ayında oynadığı maçlar...

* Başarılı futbolcumuz Adem Ljajic’in astrolojik portresini ISAR CAP, Danışman Astrolog Betül Alakır yazdı.

* Tiyatro ve sinema oyuncusu Umut Kurt’un sesinin de oyunculuğu kadar başarılı olduğunu sanatçı arkadaşlarıyla söylediği “Demba Ba” şarkısından hatırlaycaksınız... İyi bir Beşiktaşlı olan Umut Kurt’la arkadaş sohbetinden ana haberlere uzanan o günün hikayesini, şampiyonluk kutlamalarında küçücük teknesiyle yaşadığı heyecan dolu anları ve tabii ki Beşiktaş’ı konuştuk.

* Siyah Beyaz sevdasını gittikleri farklı coğrafyalarda dalgalandıran Kartal yürekli taraftarlarımız Beşiktaş Dergisi ocak sayısında...

* Spor ve Pazarlama Yöneticisi Handan Kaloğulları, Türkiye’de futbol ve pazarlama değerini yazdı.

* Beşiktaşımız’ın sosyal medyadaki yansımaları... 2018 yılı istatistikleri ve en beğenilen içeriklerimiz...

* İzmit Beşiktaşlılar Derneği’nin misyonu, vizyonu, kuruluş hikayesi ve faaliyetleri...

* “Sizce de Beşiktaşlı kadınlar çok cool değil mi?” Yeni yılın ilk sayısında analı-kızlı sayfalarımıza Burcu Necim ve kızı Mira sayfalarımıza konuk oluyor.

* Vodafone Park yakınında 10 Aralık 2016 tarihinde yaşanan hain terör saldırısında şehit düşen vatandaşlarımız, vefatlarının ikinci yıl dönümünde Şehitler Anıtı’nda düzenlenen törende dualarla anıldı.

* Siyah Beyazlılar’ın sigorta platformu Beşiktaş Sigortayeri ve Gulf Sigorta güçlerini birleştirdi ve taraftarlarımıza özel hazırladıkları Kartal Yuvam Konut Sigortası ürününü piyasaya sundu. “Kartal Yuvam Konut Sigortası” ile hem taraftarımız hem de kulübümüz kazanıyor.

* Şair Vedat Özdemiroğlu’ndan Beşiktaş şiirleri...

* Beşiktaşlı bisikletçi Burak İzmirlioğlu, soğuk günlerde bisiklet sevdanızdan uzak kalmamanız için evde kullanılan trainer’lar hakkında bilgi verdi.

* İleri Sürüş ve Sportif Sürüş Eğitmeni Kaan Özşenler, bu ayki yazısında trafik cezalarına dikkat çekiyor.

* Teknoloji dünyasındaki yenilikler, yeni ürünler...

* Mini Kartallarımız ile tanışmaya hazır mısınız? Siz de çocuklarınızın yayınlanmasını istiyorsanız fotoğraflarını ve bilgilerini dergi@bjk.com.tr adresine yollayabilirsiniz.

Beşiktaş Dergisi ocak sayısını okumak, dijital posterleri ve mobil duvar kağıtlarını indirmek için TIKLAYIN