HABERLER

05.09.2018

GÜNCEL HABERLER

Beşiktaş x Les Benjamins Kapsül Koleksiyonu İkinci Kez Taraftarlarımız İle Buluştu

Uluslararası başarılara imza atan Kulübümüz ve Türkiye’nin öncü sokak giyim markası Les Benjamins, Ocak 2018’de gerçekleştirdikleri, taraftar ruhunu sokak stiliyle buluşturan vizyoner iş birliğine, yeni sezonda da devam ediyor.

Ocak 2018’de yoğun ilgi gören ve kısa sürede tükenen ilk Beşiktaş x Les Benjamins Kapsül Koleksiyonu’nun devamı niteliğindeki koleksiyonda bu kez kadınlara özel tasarımlar da yer alıyor.

Siyah, beyaz ve kırmızı renkleri ile zebra deseninin ağırlıklı olarak kullanıldığı yeni koleksiyonda, Les Benjamins’in sokak modasını yansıtan rahat kesimleri ön plana çıkıyor. Spor ve sokak stilini bir araya getiren koleksiyonda 12 parça erkek ve unisex, 3 parça kadın tekstil ürünü ve 1 parça aksesuar yer alıyor.

Başkanımız Fikret Orman yeni koleksiyonla ilgili olarak “Spor ve moda dünyasını bir araya getirerek bir ilki gerçekleştirdiğimiz ve çok olumlu geri dönüşler aldığımız Beşiktaş x Les Benjamins koleksiyonuna devam etmekten mutluluk duyuyoruz. Bu koleksiyonun tanıtımını genç sporcularımız ve onlar için rol model olan eski futbolcularımız, aynı zamanda yeni teknik kadro üyelerimiz Guti Hernandez ve İlhan Mansız ile yaparak, altyapı kültürüne de dikkati çekmiş oluyoruz” dedi.

Sporu sokak stiliyle buluşturan Les Benjamins markasının kurucusu ve kreatif direktörü Bünyamin Aydın, yeni Beşiktaş x Les Benjamins koleksiyonunda, bir kez daha taraftar ruhundan ilham alıyor. Aydın, projeyle ilgili heyecanını “2018 Ocak’ta lanse ettiğimiz ilk Beşiktaş x Les Benjamins koleksiyonu büyük ilgi gördü. Sporu ve sporcuyu desteklemekten her zaman gurur duyan biri olarak, bu kadar olumlu bir tepki almaktan çok mutlu oldum. Bu ilgiyle karşılaştığımız günden beri projenin devamını getirmeyi hayal ediyordum! Bu kez kadın taraftarları da unutmadık!” diyerek paylaştı.

Yeni Beşiktaş x Les Benjamins 2.0 kapsül koleksiyonu, lesbenjamins.com, kartalyuvasi.com.tr, kartalyuvasi.eu’da ve Les Benjamins Emaar Square Mall Store ile İstanbul, Ankara ve İzmir seçili Kartal Yuvası mağazalarında satışta.