HABERLER

29.06.2018

ESPOR

Beşiktaş Esports PUBG Takımı Kaptanı Armuttv, Twitch Rivals’ta Şampiyon Oldu

Beşiktaş Esports PUBG takımı kaptanı Ahmet “ArmutTv” Tanık, dün akşam düzenlenen ve dünyanın önde gelen oyuncularının yer aldığı Twitch Rivals turnuvasında ortaya koyduğu başarılı performans neticesinde şampiyon oldu.

Türkiye’nin en iyi PlayerUnknown’s Battlegrounds oyuncularından biri olarak gösterilen ve geçtiğimiz hafta ekibiyle birlikte Beşiktaş Esports bünyesinde mücadele etmeye başlayan Ahmet “ArmutTv” Tanık, dün akşam Twitch tarafından düzenlenen “Twitch Rivals” turnuvasına katıldı. Yayın dünyasının önde gelen isimlerinin davet edildiği turnuvada AlpTV ile iyi bir performans ortaya koyan PUBG takımı kaptanımız, aldığı birincilikler neticesinde genel sıralamada en tepede kendine yer buldu.

Kuzey Amerika ve Avrupa bölgelerinden en iyi oyuncuların kıyasıya bir mücadele ortaya koyduğu ve toplamda yedi karşılaşmanın oynandığı turnuvada üç maçtan birincilikle ayrılan ArmutTv, genel sıralamada da ilk sıranın sahibi olarak toplamda 7,750 $ kazanmayı başardı.

Beşiktaş Esports PUBG takımı hakkında: Daha önce Armut Army adıyla boy gösteren ve Türkiye’nin en iyi oyuncuları olarak gösterilen Ahmet “ArmutTv” Tanık, Utku “Loggybuff” Taşyürek, Anıl “anLL” Kalaycıoğlu ve İlkan “Jesux” Hasgül, Haziran ayının başında Beşiktaş Esports bünyesine katıldı. Başarılı ekip geçtiğimiz hafta düzenlenen LG TGL büyük finalini de üçüncü olarak tamamladı.