HABERLER

23.05.2018

ESPOR

Beşiktaş Esports Oyuncusu Burhan Yerli, FIFA18 Allstars Cup'ta Boy Gösterecek

Espor takımımızın FIFA 18 PS4 oyuncusu Burhan "BNY58" Yerli, 26-27 Mayıs tarihleri arasında Portekiz'in Lizbon kentinde düzenlenecek FIFA 18 All Stars Cup'ta dünyanın önde gelen kulüplerinin oyuncularıyla mücadele edecek.

Türkiye’de ve dünyada her zaman ilklerin takımı olan Beşiktaşımız, espor takımıyla da ses getirmeye devam ediyor. FUT 18’de elde ettiği başarılı sonuçlarla adından söz ettiren ve Ocak ayında elektronik sporlar sahnesinin önde gelen turnuvalarından FIFA eWorlds Cup Elemeleri’ne katılma hakkı elde eden Burhan “BNY” Yerli, Portekiz'de Beşiktaş Esports formasıyla galibiyet mücadelesi verecek.

EurogamerFest kapsamında Manchester City, AS Roma, Valencia, Paris Saint-Germain, Legia Varşova ve Schalke 04 gibi takımların boy göstereceği turnuvada dünyanın önde gelen espor takımlarından Beşiktaş Esports da yer alacak. FIFA18 AllStars Cup, 20 bin kişi kapasiteli Altice Park'ta düzenlenecek.

Beşiktaş Esports Hakkında: Dünyanın espor takımı kuran ilk profesyonel spor kulübü olan Beşiktaş JK, EA Sports FIFA ve League of Legends sahnelerinde boy gösteriyor. Armasının olduğu her yerde olduğu gibi esporda da sağlam adımlar atarak zirveye doğru ilerleyen Kara Kartal, başarılı oyuncusu Burhan “BNY” Yerli ile Lizbon'da da yüksekten uçacak.