HABERLER

25.01.2018

ESPOR

Burhan “BNY” Yerli, Barcelona’da Beşiktaş eSports Formasıyla Sahne Alacak

Dünyada espor sahnesine adım atan ilk spor kulübü unvanını elinde bulunduran Beşiktaşımız, 26 Ocak’ta Barcelona’da düzenlenecek FIFA eWorlds Cup’ta profesyonel FIFA Ultimate Team oyuncusu Burhan “BNY” Yerli ile ülkemizi temsil edecek.

Türkiye’de ve dünyada her zaman ilklerin takımı olan Beşiktaşımız, espor takımıyla da ses getirmeye devam ediyor. FUT 18’de elde ettiği başarılı sonuçlarla adından söz ettiren ve elektronik sporlar sahnesinin önde gelen turnuvalarından FIFA eWorlds Cup’a katılma hakkı elde eden Burhan “BNY” Yerli, Barcelona’da Beşiktaş eSports formasıyla sahne alacak. Hafta sonu turnuvalarında aldığı başarılı skorlarla önemli bir sıralama elde eden Burhan “BNY” Yerli, bu başarısıyla EA Sports tarafından etkinliğe davet edildi.

Yılın ilk global FUT etkinliği 26-28 Ocak tarihleri arasında dünyanın önde gelen futbol şehirlerinden Barcelona’da düzenlenecek. FIFA Ultimate Team 18’de başarı elde eden 128 ismin davet edildiği turnuvada, oyuncular ilk 16’ya girmek için mücadele edecek. Üç gün içinde iyi bir performans göstererek 16 isim arasına adını yazdıran FUT oyuncuları, FIFA eWorld Cup 2018 Grand Final turnuvasına katılma hakkı kazanacak ve en iyi olmak için ter dökecek.

Başarı göstererek etkinliğe davet edilen 128 FUT Champions oyuncusu, üç gün sürecek çekişmenin ardından son 16’ya isimlerini yazdırmaya çalışacak. Sekiz kişinin PlayStation 4’ten seçileceği etkinlikte, geri kalan sekiz kişi de Xbox One oyuncuları arasından alınacak. Turnuva öncesi, sonrası ve tüm maçlarıyla EA Sports’un Twitch.tv ve YouTube kanallarından canlı olarak yayınlanacak.

Beşiktaş eSports Hakkında: Dünyanın espor takımı kuran ilk profesyonel spor kulübü olan Beşiktaş JK, EA Sports FIFA ve League of Legends sahnelerinde boy gösteriyor. Armasının olduğu her yerde olduğu gibi esporda da sağlam adımlar atarak zirveye doğru ilerleyen Kara Kartal, başarılı oyuncusu Burhan “BNY” Yerli ile Barcelona’da da yüksekten uçacak.