HABERLER

11.05.2017

GÜNCEL HABERLER

Başkanımız Fikret Orman, Bakırköy Sadi Konuk Hastanesi’nin Yenilenen Çocuk Acil Servis Bölümünün Açılış Törenine Katıldı

Beşiktaş 2023 Derneği’nin öncülüğünde yenileme çalışmaları sonrası 80 metrekarelik çocuk acil servisi 280 metrekareye çıkarıldı ve yatak kapasitesi ikiden on sekize yükseltildi.

Yenilenen çocuk acil servis bölümünün açılış törenine; Başkanımız Fikret Orman, Ahmet Ürkmegil (Genel Sekreter, Şan Ökten Tesisi'nden Sorumlu, İcra Kurulu Üyesi.), Hüseyin Mican (Kartal Yuvaları, İcra Kurulu Üyesi.), Hakan Özköse (Pazarlama ve Sponsorluklar, Dernekler ve Taraftar ile Pendik Tesisi'nden Sorumlu.), Bakırköy Kaymakamı Adem Öztürk, Beşiktaş 2023 Derneği Başkanı Adnan Elönü ile hastane çalışanları katıldı.

Konuklara hitaben bir konuşma yapan Başkanımız Fikret Orman, şunları söyledi:

“Beşiktaş 2023 Derneği’ne yapmış oldukları bu çalışma için teşekkür ediyorum. Beşiktaş büyük olacaksa her yerde olmalı. Esas işimiz spor. Amacımız sporun güzelliklerini ortaya koymak. Sahada gösterdiğimiz üslup herkese örnek olacak seviyede. Türkiye’nin en önemli sivil toplum örgütüyüz. Beşiktaş dernekleri bütün kıtalarda faaliyet gösteriyor. Beşiktaş her zaman iyilikleri ortaya koyan bir camiadır.”

Başkanımız Fikret Orman, konuşmasını tamamladıktan sonra alkışlar eşliğinde açılış kurdelesini kesti ve yenilenen çocuk acil servis bölümünü gezdi.

Açılış töreni için hazırlanan pastayı kesen Başkanımız Fikret Orman, hastanede tedavi gören çocuklar ve doktorlarla hatıra fotoğrafları çektirdi.
Fotoğraf: Ufuk Tuncaelli