HABERLER

17.02.2016

FUTBOL

Mersin İdmanyurdu Maçı İçin Bilet Satışları

18. haftanın erteleme müsabakasında Beşiktaşımız 17 Şubat Çarşamba saat 19.30'da Mersin İdmanyurdu ile Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda karşılaşacak.

Bilet satın almak için TIKLAYIN

Passolig kart sahipleri için satışa sunulan biletleri satın almak isteyen taraftarlarımız, biletlerini www.passo.com.tr , N'Kolay satış noktalarından ve BJK Plaza C Blok 5. katta bulunan Kombine Satış Ofisi'nden Passolig kartlarına saat 15.00'e kadar yükleyebilirler.

N'Kolay bilet satış noktaları için TIKLAYIN 
 
Passolig kart başvusuru için TIKLAYIN

T. Konyaspor Maçını Tribünden Seyreden Taraftarlarımız, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu Kararıyla Mersin İdmanyurdu Maçına Bilet Satın Alamayacak

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından Spor Toto Süper Lig’in 17. haftasında Konyaspor’u ağırladığımız karşılaşmada, taraftarlarımızın neden olduğu çirkin - kötü tezahürat nedeniyle Doğu, Batı, Kuzey ve Güney tribünlere giriş yapan tüm taraftarların Passolig kartlarının bir maç bloke edilmesi kararı alınmıştır. Konyaspor karşılaşmasını tribünde seyreden taraftarlarımız, Mersin İdmanyurdu karşılaşmasına bilet satın alamayacaklardır.

Kombine Sahiplerinin Bilet Alımı ve Bilet Ücret İadeleri
Vodafone Arena’dan kombine, VIP ya da Loca satın alan kombine sahipleri, Mersin İdmanyurdu karşılaşmasına bilet satın almaları ve bizzat kendileri maça gitmeleri durumunda, satın aldığı tribün bilet ücreti karşılaşmanın bitiminin ardından iki haftalık süre içerisinde Passolig kartlarına iade edilecektir.

Maç Öncesi Tek Maçlık Giriş Kartı Teslimatı
Passolig kartı olup, kartı henüz eline ulaşmayan taraftarlarımız, Mersin İdmanyurdu karşılaşmasına bilet yüklemeleri halinde tek seferlik geçici kartlarını BJK Plaza C Blok 5. katta bulunan Kombine Satış Merkezi'nden bugün (17 Şubat) saat 15.00'e kadar satın alabilirler.


Maç Günü Bilet Yükleme ve Tek Maçlık Giriş Kartı Dağıtımı
Başakşehir Fatih Terim Stadyumu bilet satış gişesinden Passolig kart sahiplerine bilet yükleme ve tek maçlık giriş kartı dağıtımlarına başlanmıştır.

Engelli Taraftarlarımıza Ücretsiz Bilet Yükleme
Yüzde 50 ve üzeri engelli taraftarlarımız, maç günü bilet satış gişesinden Passolig kartlarına ücretsiz olarak bilet yüklemesi yaptırabileceklerdir. Engelli tribün bileti, Başakşehir Fatih Terim Stadyumu engelli tribün kapasitesiyle sınırlıdır. Engelli biletlerinden faydalanacak taraftarlarımızın da Passolig kartlarının olması gerekmektedir.

Bilet Fiyatları:
Doğu Tribün      : 60TL
Batı Tribün         : 40TL
Kuzey Tribün     : 20TL
Güney Tribün   : 20TL
Misafir Takım   : 20TL