HABERLER

25.04.2015

ESPOR

E-Spor Takımımız, League of Legends Uluslararası Wild Card Turnuvası'nda Şampiyon Oldu

E-Spor Takımımız, League of Legends Uluslararası Wild Card Turnuvası’nın Final müsabakasında, Brezilya temsilcisi INTZ e- Sports takımını 3-1 mağlup ederek turnuvayı şampiyon olarak tamamladı.

E-Spor Takımımızı şampiyonluğundan dolayı tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Takımımız, Mayıs ayında ABD’nin Florida eyaletinde Donald L. Tucker Civic Center’da gerçekleştirilecek olan 2015 Sezon Ortası Özel Turnuvası’na (Mid Season Invitational) katılma hakkı elde etti.

Şampiyonluk Böyle Geldi
Takımımız, Uluslararası Wild Card Turnuvası'nda ilk müsabakada Bangkok Titans'a mağlup olurken, diğer 2 maçta Kaos Latin Gamers ve turnuvanın favorilerinden Chiefs ESC'yi yenmeyi başardı. İlk gün oynadığı 3 maçtan 2 galibiyet, 1 mağlubiyetle ayrılan siyah-beyazlılarımız, turnuvanın ikinci gününde ise Brezilya şampiyonu INTZ e- Sports ve Rusya şampiyonu Hard Random ile karşı karşıya geldi ancak karşılaşmalarda istediği performansı ortaya koyamadı ve iki mağlubiyet aldı. Ekibimiz grup aşamasındaki son maçında DetonatioN FocusMe takımını mağlup etti. Siyah-beyazlılarımız, toplam 7 takımın ilk 4’e girme mücadelesi verdiği grup aşamasında oynadığı 6 maçta 3 galibiyet aldı ve yarı finalde Tavyan temsilcisi Bangkok Titans ile eşleşti.

Tavyan temsilcisi Bangkok Titans karşısında başarılı bir oyun sergileyen takımımız rakibini 3-0 mağlup etti ve şampiyonluğa giden yolda, finalde Brezilya temsilcisi INTZ e- Sports'un rakibi oldu. Bu maçı da iyi performansı ile 3-1 kazanan ekibimiz League of Legends Uluslararası Wild Card Turnuvası’nı şampiyon olarak tamamladı.