HABERLER

14.10.2014

FUTBOL

Eren Şafak: ‘Ankara’daki Sivasspor maçında taraftarlarımıza çok ihtiyacımız var’

Futbol Takımımızın Yardımcı Antrenörü Eren Şafak, BJK TV’ye verdiği röportajda taraftarlarımızı Ankara’da oynanacak Sivasspor maçına davet etti.

BJK TV canlı yayınında muhabir Tuna Akdemir’in sorularını cevaplandıran Eren Şafak şu açıklamalarda bulundu:
 
‘Milli takımlara oyuncu vermek Beşiktaş için gururdur’
 
“Milli takımlara oyuncu göndermek Beşiktaş için gururdur. Birçok milli oyuncuya sahip bir ekibin içinde yer almak da bize gurur veriyor. Bu durumun bazı dezavantajları da var. Birlik içinde çalışamıyoruz. Milli takımlardaki oyuncuların performans düzeyleri çok önemli. Döndükten sonra ahenkli çalışamama ihtimali bulunuyor.”
 
‘Sivasspor kaliteli oyunculara sahip güçlü bir takım’
 
“Sivasspor’un iki maçını takip ettim. Kaliteli oyunculara sahip güçlü bir takım. Zor bir maç olacak. Sakat olan oyuncularımızın durumu ve A2 milli takımına gönderdiğimiz oyuncuların gelmesiyle ortaya çıkacak duruma göre bir taktik geliştireceğiz. Tüm futbolcularımızla bir araya gelince bir plan üzerinde duracağız. Sivasspor maçını Ankara’da oynayacağız. Stadı seçerken zemini kontrol ettik. Atmosferin nasıl olabileceğini hayal ettik. Tüm Beşiktaşlıları maça davet ediyoruz. 19 bin kişi kapasiteli stadı doldurursak güzel bir akustik ve muhteşem bir atmosfer yaratabiliriz.”
 
‘Partizan deplasmanında bizi güzel bir atmosfer bekliyor’
 
“Partizan’ın Tottenham ile oynadığı maçı videodan Asteras ile oynadığı maçı ise canlı izledim. Kızılyıldız ile derbileri olacak. Ateşli bir taraftar topluluğuna sahipler. Asteras maçında fiziksel olarak iyi gözükmediler. Evlerinde iyi oynayan bir takım. Genel anlamda tecrübeli oyunculara sahipler.”
 
Futbol Takımımızın Yardımcı Antrenörü Eren Şafak’ın BJK TV’ye verdiği röportajı yukarıdaki videodan izleyebilirsiniz.