HABERLER

16.09.2014

FUTBOL AKADEMİ

Futbol Altyapımızda Zafer Haftası

Akademi Takımlarımız, Akademi Ligi açılış haftasında başarılı sonuçlarla lige başladı.

U-19 Elit Akademi Takımımızın Çaykur Rizespor ile deplasmanda oynadığı maçı takip eden BJK Futbol Özkaynak Düzeni Koordinatörümüz Emrah Bayraktar, ‘’Mücadele gücü yüksek bir maç oynadık. İlk yarısı 1-1 biten maçı, oyuncularımız 2.yarı ortaya koydukları yüksek performansla kazanmayı bildiler. U-19 kadromuz oyuncu potansiyeli yüksek olan bir yaş grubumuz. Bu kategoride, A Takımımızda oynama potansiyeli yüksek birçok oyuncumuz bulunuyor. Çaykur Rizespor Kulübü’ne misafirperverliklerinden, bizleri güzel bir şekilde ağırladıklarından dolayı teşekkür ederim.’’dedi.
 
U-17, U-16, U-15 ve U-14 Akademi Takımlarımızın maçlarını takip eden BJK Futbol Özkaynak Düzeni Genel Menejerimiz Haluk Özgerçek, ‘’Bizim için zafer haftası oldu. Müsabakalarda teknik adamlarımız ve oyuncularımız, Beşiktaş’a yakışır bir performans ortaya koydu.’’
 
U-19 Elit Akademi Takımımız, galibiyetlerine devam ediyor
 
Geçen hafta Mersin İdmanyurdu karşısında 7-0’lık galibiyetle ligi iyi bir başlangıç yapan siyah-beyazlılarımız, Elit Akademi Ligi 2. Haftasında Çaykur Rizespor ile deplasmanda karşılaştı. İlk yarı 1-1’lik beraberlikle geçilirken ikinci yarıda oyuna ağırlığını koyan takımımız, sahadan 3-1’lik galibiyetle ayrıldı. Siyah-beyazlılarımıza galibiyeti getiren golleri Devrim Taşkaya (2) ve Osman Kayagil kaydetti.
 
Akademi Ligi’nin açılış haftasında Bayrampaşa ile karşılaşan U-17, U-16, U-15 ve U-14 Akademi Takımlarımız lige galibiyetle başladı.
 
U-17 Akademi Takımımız,
Siyah-beyazlılarımız, Akademi Ligi’nin ilk haftasında Bayrampaşa ile karşılaştı. İlk yarıya etkili başlayan takımımız, Furkan Yılgın (2) ve Yusuf Can Abay’ın golleriyle ilk yarıyı 3-0 önde tamamladı. Etkili oyununu ikinci yarıya da yansıtan siyah-beyazlılarımız, Şiyar Kepir’in frikik organizasyonundan attığı güzel golle sahadan 4-0 galip ayrıldı.
 
U-16 Akademi Takımımız,
İlk yarı iki takımda birbirine üstünlük sağlamakta zorlandı. Kanatlardan atak yapan takımımız bulduğu pozisyonları değerlendiremedi. İlk yarının sonlarına doğru penaltı pozisyonunda kalemizde iyi yer tutan Halit Tokur, rakibin ilk yarıyı önde tamamlamasını engelledi ve ilk yarı 0-0’lık eşitlikle bitti. İkinci yarı hücumda rakibine oranla daha çok topla oynayan siyah-beyazlılarımız, Mustafa ve Kenan’ın golleriyle sahadan 2-0 galip ayrıldı.
 
U-15 Akademi Takımımız,
Takımımız, ilk yarıya hızlı başladı. Hücumda etkili pozisyonlar bulan siyah-beyazlılarımız, Musa Erat’ın attığı gollerle ilk yarıyı 2-0 önde tamamladı. İkinci yarı iki takımda birbirine üstünlük sağlamakta zorlandı. Kalan zamanlarda başka gol olmayınca siyah-beyazlılarımız, Musa Erat’ın attığı gollerle sahadan 2-0 galip ayrıldı.
 
U-14 Akademi Takımımız,
Mücadeleye siyah-beyazlılarımız, hızlı başladı. Hücumda bulduğu pozisyonları değerlendiremeyen takımımız, ilk yarıyı 0-0 eşitlikle tamamladı. İkinci yarıda topla daha çok oynayan ekibimiz, Adem Bekir Ataş’ın golle 1-0 öne geçti. Orta saha mücadelesiyle geçen maçta kalan dakikalarda başka gol olmayınca siyah-beyazlılarımız sahadan 1-0 galip ayrıldı.