HABERLER

12.07.2013

FUTBOL

St. Pauli:1 Beşiktaş:0

Beşiktaşımız, yeni sezon öncesi ilk hazırlık maçında St. Pauli'ye 1-0 mağlup oldu.

Yeni sezon hazırlıklarını Almanya'da sürdüren Beşiktaşımız, gurbetçi taraftarlarımızın da yoğun desteğini aldığı Millerntor Stadı'nda oynanan St. Pauli mücadelesine;

Cenk, İbrahim Toraman, Sivok, Escude, Veli, Ersam, Fernandes, Gökhan, Olcay, Holosko ve Almedia onbiriyle başladı.

İki takımında karşılıklı ataklar bulduğu ilk 10 dakikadan sonra ataklarını sıklaştıran siyah-beyazlılarımızın, 16. dakikada Almeida'nın ayağından bulduğu gol ofsayt gerekçesiyle sayılmadı. İki ekibinde kontrollü bir oyun sergilediği ilk yarının 37. dakikasında oyundan Gökhan Töre çıkarken yerine Dentinho girdi.

Mücadelenin 41. dakikasında savunmamızı dengesiz yakalayan St. Pauli, Fabian Boll'un bulduğu golle 1-0 öne geçti. İlk yarıda başka gol olmayınca siyah-beyazlılarımız, soyunma odasına 1-0 geride girdi. 


Takımımız, mücadelenin ikinci yarısına Günay, Berat, Atınç, Gökhan, Tanju, Mehmet Akgün, Muhammed, Hasan, Dentinho, Mustafa ve Ömer onbiriyle çıktı.

Karşılıklı atakların olduğu karşılaşma genel olarak orta saha mücadelesi olarak geçti. Siyah-beyazlılarımız, zaman zaman Mustafa Pektemek ve Ömer Şişmanoğlu ile rakip kalede etkili oldu. Savunmada açıklar veren takımımızda, Günay başarılı kurtarışlar yaparak tehlikeleri savuşturdu. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Beşiktaşımız, ilk hazırlık maçından 1-0 mağlup ayrıldı.

Karşılaşmayı Başkanımız Fikret Orman, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Ahmet Nur Çebi, Ahmet Kavalcı, Futbol Direktörümüz Önder Özen de takip etti.

Beşiktaşımız, bu karşılaşmayla beraber Almanya kampını tamamladı. Siyah-beyazlılarımız, 3 günlük aranın ardından 17-27 Temmuz arasında Avusturya'da yapacağı 2. etap kampıyla yeni sezon hazırlıklarını sürdürecek.