HABERLER

08.08.2012

FUTBOL

Beşiktaş:1 Çaykur Rizespor:0

Futbol Takımımız, Çaykur Rizespor’la oynadığı hazırlık maçını 1-0 kazandı.

BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde oynanan karşılaşmaya baskılı başlayan Karadeniz temsilcisi kanatlardan yaptırdığı bindirmelerle tehlikeli oldu. Jallow’un ataklarıyla gol arayan rakibimiz, 23. dakikada net bir fırsattan yararlanamadı. Yarım saatlik bölümün ardından toparlanmaya başlayan takımımız, Oğuzhan’ın şutunda direğe takıldı. Son dakikalarda baskısını arttıran takımımızda Almeida, 37. dakikada içeri ortaladı ancak kaleci, Olcay’dan önce topa sahip olarak mutlak bir golü önledi ve ilk yarı golsüz sona erdi.
 
İkinci yarıya tempolu başlayan takımımız, 48. dakikada bir kez daha gole yaklaştı ancak Almeida bu şansı değerlendiremedi. 63. dakikada ise siyah-beyazlılarımız aradığı golü buldu. Olcay ceza sahasına girmek üzereyken sağ çaprazdan sert vurdu, kaleciden dönen topu önünde bulan Almeida, fileleri hareketlendirdi (1-0). İkinci yarıda Çaykur Rizespor’un hücuma çıkmasına izin vermeyen ve oyunu rakip yarı alana yıkan takımımız, 73. dakikada net bir şansı değerlendiremedi. Necip’in ara pasına hareketlenen Almeida’nın aşırtması kalenin üstünden dışarı gitti. Portekizli golcüyle birkaç kere daha gole yaklaşan takımımız mücadeleden 1-0 galip ayrıldı.
 
Karşılaşmayı, Başkanımız Fikret Orman, İkinci Başkanımız Ahmet Nur Çebi, Genel Sekreterimiz Mesut Urgancılar, Futbol Komitesi Üyemiz Tamer Kıran, Futbol Komitesi Üyemiz Ahmet Kavalcı, Yeniden Yapılanma ve Stratejik Planlama Komitesi Üyemiz Adnan Dalgakıran, Kartal Yuvaları Komitesi Üyemiz Metin Albayrak, Tesisler Komitesi Üyemiz Berkan Gocay, Divan Kurulu Başkanımız Yalçın Karadeniz, Divan Kurulu Üyelerimiz ve Genel Müdürümüz Gökhan Sarı da takip etti.
 
Siyah-beyazlılarımız hazırlıklarını 9 Ağustos Perşembe günü 18.30’da basına kapalı yapacağı antrenmanla sürdürecek.