HABERLER

20.04.2007

Hentbolda Şampiyonluk Sevinci

Hentbol Takımımız, 2006-2007 sezonu Şampiyonluğunu büyük bir coşkuyla kutladı. Saha ortasında kümelenen ve Şampiyonluk şarkıları söyleyen oyuncularımız, Kupa'yı da Hentbol Federasyonu Başkanı Tarık Cengiz'in elinden aldı.

Ligin bitimine 1 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Siyah-Beyazlılarımız, karşılaşmanın bitmesiyle birlikte saha içinde Şampiyonluğunu doyasıya kutladı. Oyuncularımız bu sevinçlerini tribünlerdeki taraftarlarımız ile paylaştı.
Kupa töreninde Hentbol Federasyonu Başkanı Tarık Cengiz, önce oyuncularımıza ve teknik heyete madalyalarını taktı. Daha sonra karşılaşmayı izleyen Genel Sekreterimiz Sayın Kenan Öner, Asbaşkanımız Sayın Ertunç Soğancıoğlu, Tesisler Komitesi Başkanımız Sayın Hüseyin Yücel ve Hentbol Şubesi'nden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Bülent Deriş, sahaya inerek oyuncularımızla birlikte Kupa'yı havaya kaldırdı.
Konfetiler eşliğinde 2006-2007 sezonu Kupası ile objektiflere poz veren Siyah-Beyazlılarımız, ligin son maçında İzmir Büyükşehir Belediyesi'ni yenerek Namağlup Şampiyon olacaklarını, ayrıca Türkiye Kupası'nı da müzemize getirmeyi amaçladıklarını söylediler.
"Aslında konuşulacak çok bir şey yok, her şey ortada" diyen Voleybol, Hentbol, Kürek ve Boks Şubeleri'nden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Bülent Deriş, " Hentbolda 3 yılda kazanılması gereken kupaların biri hariç hepsini kazandık. Çok mutluyuz, umarım bu başarılarımızın devamı gelir" diye konuştu.
Antrenörümüz Müfit Arın bu maçta iyi oyunun gerekli olmadığını belirterek "Önemli olan kazanmaktı" dedi. Müfit Arın, "Maçın başında bir an önce sonuca gitmek için saldırdık, gol atamayınca strese girdik. Fakat, sonra çabuk toparlandık. Kontrolü elimize geçirdikten sonra istediklerimizi elde ettik. Hedeflerimizi her zaman söyledik ve ilkini başardık Şampiyon olduk. İkinci hedefimiz namağlup Şampiyon olmak. Onu da son maçı kazanarak gerçekleştireceğiz. Bizi böylesi kritik bir günde yalnız bırakmayan bütün taraftarlarımıza teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.
Büyük bir coşku yaşayan Kaptanımız Cengiz Hatırnaz, üç yılda iki kere Şampiyon olduğunu belirterek, "Şampiyonluk çok sevindirici, çok heyecan verici bir duygu. Benim Beşiktaş'ta üçüncü senem ve ikinci defa Şampiyonluk yaşıyorum. 1 Şampiyonluk hariç 3 sezonda bütün kupaları topladık. Artık Türkiye Kupası için mücadele edeceğiz ve onu da taraftarlarımıza armağan edeceğiz" şeklinde konuştu.
Hentbol kariyerinde ilk kez Şampiyonluk sevinci yaşayan Ramazan Döne ise çok mutlu olduğunu ifade ederek, "Benim için çok önemli bir an, çünkü ilk kez hentbolda şampiyon oldum. Bunu Beşiktaş forması altında yaşamak ayrı bir mutluluk veriyor bana. Bu Şampiyonluğu eşime, çocuğuma ve taraftarlarımıza armağan ediyorum" dedi.
Günün başarılı isimlerinden Murat Güder, "Üç yılda ikinci defa Şampiyon olduk. Son maçı da kazanarak namağlup unvanını devam ettirmek istiyoruz. Kupayı eşim ve çocuklarıma armağan ediyorum. Bizi burada destekleyen bütün taraftarlarımıza Şampiyonluk hediyemiz olsun. Önümüzdeki sene de burada olacağız ve Beşiktaşımız için ter akıtmaya devam edeceğiz. Artık Avrupa'da da bir şeyler yapmak istiyoruz. Herkese çok teşekkür ediyoruz" dedi.






Diğer Haberler