HABERLER

02.05.2024

FUTBOL AKADEMİ

Kulübümüz, CatchPad ile İş Birliği Anlaşması İmzaladı

Kulübümüz, Beşiktaş Artaş Futbol Akademi sporcularımız ve Beşiktaş United Payment Kadın Futbol Takımı oyuncularımızın gelişimine katkı sağlamak amacıyla akıllı antrenman platformu CatchPad ile anlaştı.

Yapay zeka destekli yazılım teknolojisinden oluşan antrenman platformu CatchPad’in lansmanı BJK Fulya Hakkı Yeten Tesisleri'nde gerçekleşti.

Lansmanda; Futbol Altyapı, Kadın Futbol ve Espor’dan Sorumlu Futbol A.Ş. Yönetim Kurulu Üyemiz Fırat Fidan, Beşiktaş Futbol Akademi İdari Direktörü İbrahim Nuri Şahbaz, Beşiktaş United Payment Kadın Futbol Takımları İdari Direktörü Hasan Sarıgül, İdarecilerimiz, Akademi sporcularımız ile eğitmenlerimiz ve atletik performans hocalarımız yer aldılar.

İş birliğinin, Altyapımız ve sporcularımızın gelişimine olan önemine vurgu yapan Fırat Fidan, "Beşiktaş JK olarak, altyapımızı ve genç sporcularımızı teknoloji ile desteklemek, gelişimlerini hızlandırmak için sürekli yeni yollar arıyoruz. CatchPad ile yaptığımız bu iş birliği, genç sporcuların daha verimli antrenman yapmalarını ve performanslarını artırmalarını sağlayacak. Bu iş birliği sayesinde, altyapımızda yetişen sporcuların gelecekte büyük başarılara imza atacaklarına inanıyoruz." diye konuştu.

Beşiktaş JK ile gerçekleştirdikleri anlaşma ile Türk sporunda önemli bir adım atıldığını ifade eden CatchPad CEO'su Ahmet Sancaktutan ise şunları söyledi:

"CatchPad olarak, sporun geleceğini şekillendiren yerli ve milli teknolojiler geliştirmek için çalışıyoruz. Beşiktaş JK gibi köklü ve büyük bir kulüple iş birliği yapmak, yerli teknolojinin spora katma değerini göstermemiz için büyük bir fırsat. Tüm spor branşlarında kullanılabilen platformumuz, ülkemizde daha yaygın hale gelmesiyle, Türk sporunun dünya genelindeki başarısına katkıda bulunmayı hedefliyoruz. Global lansmanımızı yaptığımız bu dönemde, bu iş birliğinin, yerli spor ekipmanlarının yaygınlaşması ve yabancı spor kulüplerinin Türk yapımı ürünlere olan ilgisinin artması açısından önemli bir adım olduğuna inanıyoruz."