HABERLER

18.04.2024

GÜNCEL HABERLER

Başkanımız Hasan Arat, Türkiye Kupası Şampiyonu Beşiktaş Safi Çimento Hentbol Takımımızı Kutladı

Başkanımız Hasan Arat ile Yönetim Kurulu Üyelerimiz, HDI Sigorta Türkiye Kupası’nda şampiyon olarak Camiamızı gururlandıran Beşiktaş Safi Çimento Hentbol Takımımızla Tüpraş Stadyumu’nda bulunan White Pepper Restoran’da düzenlenen kutlama yemeğinde bir araya geldi.

Başkanımız Arat, Taraftar Temsilcisi Atilla Odabaşı’nın da yer aldığı etkinlikte, siyah-beyazlılarımızın kazandığı Türkiye Kupası şampiyonluğunda pay sahibi olan Hentbol Şube Sorumlumuz Mesut Çebi’yi, Başantrenörümüz Oliver Roy Camino’yu, teknik ekibimizi ve sporcularımızı tek tek kutladı.

Takımımıza hitaben bir konuşma yapan Başkanımız Hasan Arat şunları söyledi:

 “Beşiktaş Safi Çimento Hentbol Takımımızın kazandığı kupayı tüm Yönetim Kurulumuz büyük bir heyecan ve sevgiyle karşıladı. Kaptanımız Ozan Arifoğlu’nun televizyonda yaptığı konuşma Camiamız tarafından çok anlamlı bulundu. Sizler Camiamızın hem sahada hem de dışarıda sözcülerisiniz. Son maçta takım ruhu çok belirgin görünüyordu. Maçı kazanmayı çok istediniz, pes etmediniz. Finale büyük bir öz güvenle geldiniz. Bütün oyuncuların büyük katkısı oldu. Birinci maçta iki kalecimiz de muazzamdı. Tüzüğümüzü değiştiriyoruz. Kadın üye şartı getiriyoruz. Umarım ileriki yıllarda hentbol kadın takımını da kurarız. Bu sizin başarınızla çok paralel. Tüm sponsorlarımız burada. Sizlerin desteği çok kıymetli. Takımlarımızın otobüslerinin olmasını çok önemsiyorum. Maçlara otobüslerle gidip gelmesi çok etkileyici. Bu Beşiktaş’ın inanılmaz bir inisiyatifini gösteriyor. Ulaşım sponsorumuz Temsa’ya çok teşekkür ediyoruz. Biz büyük bir aileyiz. Tüm arkadaşlarım, Yönetim Kurulumuz adına sizleri kutluyorum. Sizlerle gurur duyuyoruz.”

Hentbol Şube Sorumlumuz Mesut Çebi ile takımımızın kaptanı Ozan Arifoğlu, kutlama yemeğinde şu ifadeleri kullandı:

Mesut Çebi: “Mücadele edip şampiyon olan tüm takım arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Sponsorlarımıza da çok teşekkür ediyorum. Safi Çimento ana sponsorumuz, yol arkadaşımız. Bize destek veren herkese çok teşekkür ediyorum.”

Ozan Arifoğlu: “Biz takım olmayı başardık. Son iki ay kötü bir süreç geçirdik. Bazı sakatlıklarımız oldu. Ligde mağlubiyet aldık. Ancak son maça geldiğimizde hasta olan oyuncu arkadaşlarımız oldu, iğne vurulanlar oldu. Ama herkes bir şekilde sahaya çıkıp elinden geleni yaptı. Tüm takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum.”