HABERLER

25.02.2024

FUTBOL

Yönetim Kurulu Üyemiz Feyyaz Uçar’dan Açıklamalar

Futbol Şube Sorumlumuz ve Futbolu Temsilen Basın Sözcümüz Feyyaz Uçar, İstanbulspor maçının ardından açıklamalarda bulundu:

“Oyun olarak zaman zaman tatmin etmese de kazanmayı hak ettiğimiz bir maç oldu. Rakibe fazla pozisyon vermedik. Rakibi de tebrik ediyorum, iyi mücadele ediyorlar. Önümüzdeki hafta bizim için çok önemli. Konyaspor’la kupada Galatasaray’la ligde karşılaşacağız. Sakatlık yaşayan oyuncularımızın iyileşmesi sevindirici. Gedson ve Zainutdinov kart cezalısı oldular. Oyunumuzda gelişme var, Beşiktaş daha iyi olmak zorunda.

Afrika Kupası’ndan dönen oyuncuların katılımıyla kadromuz genişledi. Bazı oyuncular kadroya giremeyecek. Bu hocanın tasarrufudur. Tayyip stoperlerin olmadığı dönemde biraz erken başladı. İleride görev alacaktır. Rebic’in durumu hocanın tasarrufudur.

Derbiler camialar için çok önemli. Kupada da şampiyonluğu hedefliyoruz. Bizim için en önemli maç sıradaki maç. Galatasaray maçı kadar kupadaki Konyaspor maçını önemsiyoruz.

Salih ve Cenk’le Galatasaray maçından sonra görüşmeleri sıklaştıracağız, inşallah bir sonuca ulaşacağız.

Muçi’nin gol atması çok değerli. Kalitesini ortaya koydu. Öz güven açısından da gol atması önemliydi. Bundan sonra yeteneklerini daha rahat sergileyen bir Muçi sahada olacaktır.

Semih milli takım kadrosunda olmalı. Bu performansıyla mutlaka milli takıma gitmesini bekliyoruz. Semih her yerde oynar. Her zaman golü düşünüyor. Gelmiş geçmiş rekorları kıracak bir oyuncu. Çok özel bir oyuncu. Onu mümkün olduğu kadar Beşiktaş formasıyla sahada görmek istiyoruz.”