HABERLER

29.11.2023

FUTBOL AKADEMİ

Beşiktaş Futbol Akademimiz, Beylerbeyi 1911 Futbol Kulübü ile İş Birliği Protokolü İmzaladı

Beşiktaş Futbol Akademimiz, Kulübümüze ve Türk sporuna başarılı sporcular kazandırmak amacıyla yaptığı çalışmalara bir yenisini daha ekleyerek Beylerbeyi 1911 Futbol Kulübü ile iş birliği ve kardeş kulüp protokolü imzaladı.

Beylerbeyi 1911 Futbol Kulübü ile yapılan iş birliği protokolü, Futbol Altyapı, Kadın Futbol ve Espor’dan Sorumlu Futbol A.Ş. Yönetim Kurulu Üyemiz Fırat Fidan tarafından resmi olarak imzalandı.

İş birliği anlaşmasında; Futbol Akademisi Gençlik Gelişim Teknik Sorumlumuz Mehmet Ekşi, Beylerbeyi 1911 Futbol Kulübü’nün Futbol Şube Sorumlusu Murat Yazıcı, Genel Koordinatörü Burak Efe ve Yardımcı Antrenörü Halil Ateş ile bir araya geldi.

Protokol kapsamında; Beşiktaş Futbol Akademimizin bünyesinde bulunan tüm yaş grupları ile hazırlık maçları oynanması, çeşitli turnuvaların organize edilmesi, kulüpler arası tesis kullanımı, teknik direktörler arasında verimli diyalogların sağlanması, profesyonel ekip değişimlerinin gerçekleştirilmesi, oyuncuların iki takımda da oynayabilme hakkı, transfer ve altyapı kardeşliği gibi birçok konuda iş birliği yapılacak.