HABERLER

13.10.2018

GÜNCEL HABERLER

Kulübümüze Kristal Elma’dan 3 Ayrı Ödül

Kulübümüz, Reklamcılar Derneği tarafından bu yıl 30'uncusu düzenlenen ve Türk reklam dünyasının en prestijli ödüllerinden biri olarak kabul edilen Kristal Elma’da, yaratıcı ajansı Muhabbet ile birlikte bir Kristal Elma, iki de bronz ödül alarak etkileyici projeleriyle adından söz ettirdi.

Medya Kullanımı – Özel Etkinlik Kullanımı kategorisinde “23 Nisan Sürprizi” projesiyle Kristal Elma almaya hak kazanan Kulübümüz, bu projede çok önemli bir görevi çocuklara vermişti. 23 Nisan dolayısıyla, bu döneme denk gelen Süper Lig iç saha maçında, ilk 11’de yer alacak futbolcuların anonsunu çocuklara yaptırırken, bu esnada skorbordda da  futbolcuların alışılmış görselleri yerine çocuklar tarafından çizilen resimlerini yayınlayarak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlamıştı.

Come to Beşiktaş ve yeni forma filmine de ödül geldi!

Yıl içerisinde gerçekleştirdiği pazarlama faaliyetleriyle de rakiplerinden ayrışan Kulübümüz, dünya çapında ses getiren kampanyası Come to Beşiktaş’ın yeni reklam filmi ile Online Film – Kurumsal İmaj kategorisinde Bronz Ödül kazandı. Reklam filminde, Kulübümüzün genç, dinamik, yenilikçi ve modern bir marka haline gelmesinden yola çıkan reklam filmi, Kulübümüzün dil, din, ırk gözetmeksizin herkesi kucaklayan bakış açısını tüm dünya ile Mevlânâ Celâleddîn-i Rûmî’nin sözleri ve felsefesi eşliğinde paylaşılarak sadece Türkiye’de değil, dünyada da büyük ses getirmişti.

Kulübümüze Kristal Elma’daki bir diğer Bronz Ödülü ise yeni sezon formalarının tanıtıldığı film getirdi. Her yıl yeni sezon formalarının tanıtımını kendine has yaratıcı tarzı ile taraftarına tanıtan Beşiktaş, 2018-2019 futbol sezonu formalarının tanıtımı için hazırladığı ve aynı zamanda Come to Beşiktaş’ın devamı niteliğindeki filmle de Online Film – Moda ve Aksesuar kategorisinde Bronz Ödülü almaya layık görüldü.